2777
2789

قالیشویی_زعفرانیه#   بهترینه توی  تهران

طبق نظرات دوستان که گفته بودن قالیشویی زعفرانیه کارش خیلی خوبه من تماس گرفتم و فراشامو بردن و امروز اوردن   خدا خیرشون بده واقعا تمیز شده . یکی از فرش های دستباف هم رنگ برداری کردن و فرش های ترک هم لکه برداری میخواست انجام دادن خیلی عاااالی شده واقعا دستشون درد نکنه کیفیتشون کم نظیره اینم شمارش ۸۸۳۷۰۸۶۳ و ۲۲۶۰۵۰۳۷ و ۷۷۹۰۱۷۸۶

قالیشویی ونک خیلی کارش تمیزه

ممنونم از دوستانی که با به اشتراک گذاشتن نظراتشون قالیشویی ونک رو معرفی و پیشنهاد کردند.

منم با توجه به نظراته خوبی که از قالیشویی ونک دیدم فرشهای خونه خودمو که ابریشمی بودند و فرشهای خونه مادرم و که دستبافت کاشان و تبریز بود و احتیاج به ریشه بافی و لکه بری بود دادم قالیشویی ونک امروز برام اوردن خیلی خیلی تمیز شده خدمات ریشه بافی و لکه بریشونم خیلی عالیه من و مادرم که خیلی راضی هستیم .

در ضمن همه جای تهران شعبه داره.

منم به دیگر دوستان اینجا رو توصیه میکنم شماره تماس کارت اشتراکمو میذارم براتون.۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۲۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی دریا بسیار فوق‌العاده است 👌👌👌

من2روز پیش با توجه به پیشنهاد دوستان توی همین سایت فرشامو دادم به قالیشویی دریا امروز آوردن خیلی تمیز عالی وخشک کاور شده تحویل دادن اینم شماره ای که من باهاش تماس گرفتم. 

77191724

88367093

سلام من قالیشویی ونک رو  با توجه به نظرات دوستان انتخاب کردم البته من برج اسفند توی شلوغی کار فرشای دستبافت و ماشینی ابریشمی بهشون دادم و واقعا استرس فرشامو داشتم چون بار اولی بود که شسته میشد بعد از ۳ روز فرشامو تحویل دادن خداییش فرشامو که باز کردن از تمیزی برق میزد تمام لکه هاشون پاک شده بود .کیفیت شستشو و سلامت فرشام خیلی خیلی برای من و همسرم مهم بود که خوشبختانه راضی هستیم .

شماره تلفونشو براتون می ذارم.خوبیش اینه همه جا شعبه و سرویس داره .۸۸۶۴۲۲۱۲     ۲۲۹۰۲۵۴۵

۷۷۹۰۵۸۶۳

سلام دوستان

من قالی های دستباف و گرانبهام رو دی ماه 1400 دادم قالی شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگوشعبه شرق 77091702

سلام ‌بنظرمن‌که‌چندساله‌مشتری‌قالیشویی‌اقدسیه‌هستم‌

بهترین‌قالبشویی‌درتهران‌که‌متخص‌فرشهای‌دستباف‌‌اعلا

وگل‌ابریشم‌فقط‌‌فقط‌اقدسیه‌اخه‌من‌تجربه‌‌زیادی‌درمورد

قالیشویی ‌دارم‌وقالبشویی‌اقدسیه‌منطم‌،پرسنل‌عالیه‌،

پاسخگویی‌خوب،قیمت‌مناسب،وکارخونه‌مستقل‌و

مسوولیت‌پذیری‌وازهمه‌مهترخراب‌نشدن‌قالی‌دستی

من‌به‌همه‌توصیه‌میکنم‌‌چون‌ازکارشون‌مطمن‌وراضیم‌

درضمن‌همه‌جاتهران‌سرویس‌دارندشمارشون‌میزارم‌

امیوارم‌تنوسته‌باشم‌کمک‌کنم👍❤️

۷۷۱۳۹۱۸۰--۸۸۵۲۱۵۱۶___۲۲۴۵۶۵۶۵👉👉👉👉

عزیزم قالی شویی دریا هم هست خودمون وهمه فک فامیل فرشا ومبلامون رو می دیم اینجا کارشون فوق العاده تمی ...

ممنون از پیشنهادت مرسی منم به توصیه شما عزیز چندتا فرش دادم برا شستشو راضی بودم ازش تشکر🙏🙏