2777
2789

به توصیه یکی از دوستان چند ساله فرشامو میدم   قالیشویی زعفرانیه 

کارشون خیلی خوبه فرشا خیییییلی تمیز میشه 🥰 و آسیبی نمیبینه 

تلفن تماس هاشونم میزارم اگه کسی نیاز داشت ۲۲۶۰۵۰۳۷ 

۴۴۰۲۳۴۷۱

با سلام 

من هم دقيقا از توی سایت نقدونه باتوجه نظراتی که خوندم 

چندتا فرش دستی داشتم برا شستشو و ریشه بافی دادم به 

قالیشویی فرمانیه یه ذره قیمتش بالاتراز جای دیگه بود ولی درکل راضی بودم ازشش باتشکر از قالیشویی فرمانیه

(۴۴۰۹۱۳۸۷)

(۲۲۴۶۲۴۰۰)

همه جای تهران سرویس دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قالیشویی فرمانیه خوبه من خودم چون با توجه به کامنت ها سراغ این قالیشویی رفتم گفتم حتما کامنت بگذارم، به نظرم بسیار منظم و حرفه ای بودند و درخواست پول اضافی هم نکردند. کیفیت هم راضی کننده است. قطعا بازهم از خدمات اینجا استفاده میکنم موفق باشیدقالیشویی فرمانیه 

(۷۷۳۶۳۷۶۲)(۲۲۴۶۲۴۰۰)

قالیشویی فرمانیه یک قالیشویی منظم و با دقتی هست، و مهمتر از همه داشتن ماشین های مسقف یکی از مهمترین مزیت های این شرکت هست که فکر کنم توی تهران هیچکسی از این ماشین ها استفاده نمیکنه. منکه ازخدمات رفوگری و شستشوی قالیشویی فرمانیه کاملا راضی بودم و به همه پیشنهاد میکنم، تابحال با چند شرکت قالیشویی توی تهران کار کردم و برای همشون نظر گذاشتم، فرمانیه هم یکی از همون قالیشویی های مورد اعتماد و با کیفیت تهران هست که با خودم گفتم درست نیست نظری راجع این شرکت نذارم، به همه پیشنهاد میکنم امیدوارم شما هم مثل من از خدمات این شرکت راضی باشید این شماره ای که سفارش دادم برا بردن فرشا ۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰

سلام دوستان من قالی های دستباف و گرانبهام رو دی ماه 1400 دادم قالی شویی اندرزگو- با توجه به ای ...

مرسی عزیزم پیشنهادات عالی وبه موقع بود منم فرشامو دادم به قالیشویی اندرزگوامروزبرام آوردن باورم نمیشه که این همه تمیز و براق شده تماس گرفتم ازشون تشکر کردم خیلی،🙏

با سلام  من هم دقيقا از توی سایت نقدونه باتوجه نظراتی که خوندم  چندتا فرش دستی داشتم برا ...

نظافت کارکنان خیلی عالی بود همه با ماسک بودند و فرش با کاور تحویل داده شد.
کیفیت خدمات خوب بود فرش دستبافت ما بدون رنگ پس دادن تمیز و عالی شد ممنون از پیشنهادتون
من راضی بودم

قالیشویی فرمانیه عالیه خیلی ممنونم امروز فرشهای من رسید به بهترین نحو شستشو شده بود .با اینکه شاغل بودم هم همکاری لازم برای سرویس دهی با من را داشتند .کیفیت شستشو هم واقعا عالی بود با خیال راحت میتونید بهشون اعتماد کنید امیدوارم بقیه کاربران هم راضیت داشته باشن

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌 من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد ...

ممنون عزیزم منم دو تا فرش تبریز چله ابریشم و یه ماشینی سفید ترک دادم هم خیلی تمیز شستن هم تمام لکه ها رو برداشتن.لینک سایتشو دارم میذارم .

https://vanakcarpet.com/

با سلام به دوستان

من خودم از سال های قبل مشتری قالیشویی شربت اوغلی بودم و متاسفانه اطلاع نداشتم بسته شده و با ذهنیت قبلی فر ش هایم را دادم برای شربت اوغلی که بعد یک هفته فرش ها را تحویل دادند . فرش ها کپک زده و رنگش سبز شده بود و هر چی هم زنگ زدم نتیجه نداشت و بعد از طریق اتحادیه قالیشویی اقدام کردم که گفتند قالیشویی شربت اوغلی غیر مجاز  است و خدا از شان نگذرد کلی خسارت به فرش هایم وارد کردند.

قالیشویی فرمانیه خوبه

ماقبلابا قالیشویی دیگه ای کار میکردیم ولی خب… راضی نبودیم و مجبورشدیم شرکت قالیشوی رو عوض کنیم و ب توصیه بستگان فرمانیه رو انتخاب کردیم والان چندساله مشترک این قالیشویی هستیم و بسیارراضی هستیم بعداز کیفیت خوبی ک دارن از قیمتهاشون راضی هستیم.همه جای تهران شعبه دارن.

۲۲۴۶۲۴۰۰

با سلام به دوستان من خودم از سال های قبل مشتری قالیشویی شربت اوغلی بودم و متاسفانه اطلاع نداشتم بست ...

منم‌ساله‌گذشته‌همین‌اشتبا‌کردم‌وفرشهای‌دستباف‌دادم‌خراب‌کردن

ودیگه‌جوابگونبودندامایک‌هفته‌پیش‌بااستعلام‌ازاتحادیه‌ومعرفی

جاریم‌‌فرشام‌دادم‌به‌قالیشویی‌اقدسیه‌‌‌صادقانه‌بگم‌کارشون‌عالیه

حتی‌‌فرش‌که‌رنگ‌داده‌بود‌درست‌کردن‌همه‌جای‌تهران‌سروبس‌دارند

شمارشون‌میزارم‌02122456565،،__02177139180

8

از کار قالیشویی یاران انصاف راضی هستم و چون گفتن کارشون تضمینی هست و تا وقتی که ما رضایت ندیم هیچ هزینه ی نمیگیرن من خیلی راضی هستم از قالیشویی یاران انصاف بابت کار خوبشون تشکر میکنم واقعا اسمشون روشون هستش با انصاف هستن نسبت به قیمت شون این هم شماره هاشون 02144024996

02122220447

09938740045

دوستان براتون شمارشون گزاشتم که اگر دوست داشتین تماس بگیرین من راضی بودم

قالیشویی ونک خیییلی خوبه. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم واقعا کارشون نامبروانه.👌👌 

شمارشونو میذارم. ۰۹۱۲۳۵۷۶۲۹۵

خوبیش اینه کل تهران شعبه داره.۸۸۶۴۲۲۱۲