2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هیچ علائمی هم ندارم. حتی سینه هامم شله و اصلا سفت نشده

منم هیچ علائمی نداشتم

دلیل نمیشه

ان‌شاءالله اگه تو اقدامی مثبت میشه توکل به خدا به خودتم استرس ندی

بعضی وقتا یه موقعه هایی حاجت روا میشی که اصلا تصورشم نمیکنی

اره زوده . خدا کنه .برام دعا کن ده ساله منتظرم    

ببین حالا ک این ی ذره رو زده امید داشته باش منم از دو سه ماه قبلش همش هاه مینداخت ولی نبودم آخرین بار مثبت شد سریع.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
فدای دلت . خیرببینی 

ان شاءالله هستی 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
منم هیچ علائمی نداشتم دلیل نمیشه ان‌شاءالله اگه تو اقدامی مثبت میشه توکل به خدا به خودتم استرس ندی ...

اونبار تا بیبی + شد علائمم داشتم. ولی الان منفیه اون خط خودشه. اره ده ساله اقدامم. دعام کن  

اونبار تا بیبی + شد علائمم داشتم. ولی الان منفیه اون خط خودشه. اره ده ساله اقدامم. دعام کن   &n ...

منم بارداری دوممه ولی حالتم با باداری قبلم زمین تا آسمون فرقشه

با مقایسه کردن به خودت استرس نده

شما بازم بی بی بزن اگه منفی باشه اصلا هاله هم نباید بندازه

امشب برات دعا میکنم خدا به حق همین شب عزیز یه نی نی سالم و توپولی بهت بده😗