پسرم دیشب تب کرد من پروفن بهش دادم تبشو نیورد پایین بعدش موقع خواب بهش شیافت استامینیفن ۱۲۵ زدم تبش قطع شد تا صب حواسم بهش بود تب نکرد صب دوباره پروفن دادم بازم تعقیری نکرد پاشویه اش کردم بازم تبش ۳۷ بود ولی خداروشکر هم بازی میکنه هم سرحاله پروفن روش تاثیر نداره به نظرتون شیافتش کنم خطرناکه
یکیشو استفاده کن،شیاف واسه وقتیه ک خیلی بالا هست و پایین نمیاد،چون زود اثر میکنه،اگه ویروسی شده باشه میوفته رو اسهال یا استفراغ،ک باید اب بدنشو تأمین کنی،اونم فقط باors,کته ماش با ماست بخوره،توی تب ویروسی،شکمشونو پیشونیشون میشه مثل کوره
من ی دو روز قبل سال تحویل گرفت تبش تا39,5 هم رفت ک شیاف گزاشتم اومد رو 38'5، بهش ors داد دکترشو پودر کیدی لاکت ک بریزم رو ماست،گفت اب میوه پرتقالو هویج به لیمو اب سیب تعطیل تا شکمش سفت بشه،بچه منم عاشق اینا😵قشنگ اب از شکمش میرفت تو ی روز8تا پمبرز عوض کردم
پسره من شش ماهگیش گرفت همون روز اولش شیر میخورد عین لوله میریخت ازش حساب کن عین لوله شده بود از دهنش شیرمیخورد از اونجاش میزد بیرون خیلی بد بود تو نیم ساعت رنگش پرید وچشاش گود شد سریع بردمش بیمارستان ......الانم چون تجربه ویروس و داشته خیلی میترسم براش