2777
2789
عنوان

کمک🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشاشم میبنده هرچقدم صداش میکنم چشاشو باز نمیکنه بهم نگا کنه بعد۵.۱۰دیقه جیغ بی حال میشه میخوابه

نه پیش نیومده حساس نشو بچه هستن طول میکشه که به دنیا عادت کنن. یعنی دکتر میبردی نگفتن اسهالش طبیعیه؟

نه پیش نیومده حساس نشو بچه هستن طول میکشه که به دنیا عادت کنن. یعنی دکتر میبردی نگفتن اسهالش طبیعیه؟

برااسهالش دکتر نبردم واس جیغاش بردم یکی گف حساسیته نباید شیرو کیوی و هندونه بخوری یکی واس سونو نوش یکی گف احتمالا عفونت داره براهمین انواع دارو هارو ب خورد بچه طفل معصوم دادم این باعث شد اسهالشو نبرم پیش دکتر

برااسهالش دکتر نبردم واس جیغاش بردم یکی گف حساسیته نباید شیرو کیوی و هندونه بخوری یکی واس سونو نوش ی ...

تهرانی؟نه منم دخترم اینطوریه برآی مدفوع پس میده به لباسش منم گفتم بزار از دکتر بپرسم که گفت طبیعی