2777
2789
عنوان

پولیپ

422 بازدید | 9 پست

سلام کسی بوده پولیپ صفرا داشته باشه یا شنیده باشه...میشه بگید خوب شدید؟؟؟

اگه یه دکتر هم تو سایته راهنماییم کنه ممنون میشم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
مامانه من داره سایزش خیلی کوچیکه گفتن اگه بزرگتر شد باید عمل کنه

میشه بگید سایزش چقدره؟؟؟ از وقتی که فهمیدن دوباره رفتن سونو گرافی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پلیپ صفرا شما چطور شد؟؟ چند میله؟؟ چیکار کردی؟؟ منم اتفاقی فهمیدم و نگرانم

والا من رفتم فوق تخصص گوارش گفتش هر۳ یا۶ماه باید سونو بشی اصلا دستور خاصی نگفت.من خودم تو طب سنتی یه تحقیقی کردم گفته شده کاسنی شاهتره خوبه.منم هروقت یادم باشه میخورم..شما چیکار میکنید؟؟

والا من رفتم فوق تخصص گوارش گفتش هر۳ یا۶ماه باید سونو بشی اصلا دستور خاصی نگفت.من خودم تو طب سنتی یه ...

من تازه فهمیدم 

دیروز رفتم متخصص گوارش و گفت ۳ ماه دیگه سونو بده و باید اندازه اش رو رصد کنیم گفت چیز خاصی برای از بین بردن یا کوچک شدنش نیست 

فقط گفت چربی دور شکمی داری که باعث شده انزیم های کبدیت یه کم بالا بره و گفت رژیم بگیر و ورزش کن با اونحال که سونوی کبدم هیچ مشکلی نداشت

والا من رفتم فوق تخصص گوارش گفتش هر۳ یا۶ماه باید سونو بشی اصلا دستور خاصی نگفت.من خودم تو طب سنتی یه ...

شما نمی خوای باردار بشی؟؟ 

دکتر به من گفت مشکل خاصی نداره و اگه بزرگ شد بعد بارداری در میاریم 

شما از کجا فهمیدی داری؟؟ علایم داشتی؟؟

شما نمی خوای باردار بشی؟؟  دکتر به من گفت مشکل خاصی نداره و اگه بزرگ شد بعد بارداری در میاریم& ...

علایم نه اتفاقی دیده شد تو سونو.باردار هم نه .یه دونه بچه دارم.البته الان تصمیم اینه