2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تدوین کارم عزیزم آتلیه داداشم مشغولم

وای خوشبحالت   

من عاشق کار اتلیه م البته تخصص من فتوشاپه منتظرم بچه م بدنیا بیاد برم ذنبال کار مورد علاقه م یا تدریس زبان یا فتوشاپ توی اتلیه 

شما ک این کاره ای چ نرم افزاری جدید اومده برم همونو یاد بگیرم؟

وای خوشبحالت     من عاشق کار اتلیه م البته تخصص من فتوشاپه منتظرم بچه م بدنیا بیاد برم ذ ...

من خیلی میدوستممم😍 نرم افزار برای تدوین فیلم؟؟؟ 

اگه فتوشاپو میگی ک من خودم cc نصبه

آقا پماد زینک اکسید خیلی روشن میکنه انگار نور داره صورتت مفدارش باخودت بزنی حکم ضدآفتاب بهم معرفی شد با یه براش بزن صورتت انگار پوست خودت ولی کم بزن 25بزن (ایپوزینک 25درصد)مثلا یه نقطه رو لپ نه چندتا نقطه دیدی کم میتونی زیادش کنی این برای وقتیه که میخوای بری بیرون کلا هم وقتی میزنی بعد چنددقیقه رو پوستت میخوابه 

اگه پوستت لک نداره خیلی خوجل میکنه .منم پوستم یکم سبزه هست خیلی کم .لک هم ندارم خیلی خوجل میکنه.برای ...

يعني فقط تا وقتي رو صورت باشه سفيد ه يا نه روشن كنندست ?

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒