2777
2789
بله بخاطر همین همیشه مطمئنم اگر کسی بدی کرد کافیه بسپارمش به خدا از طرفیم خیلی از اینکه به کسی آسیب ...

منم همینجوریم اصلا بد کسیو تا حالا نخواستم به خدا اصلا بلد نیستم نفرین کنم این نفرینم کسی که میخواست زندگیمو بهم بریزه خودش گفت که نفرینم نکنی هی اصرار ک تو رو خدا نفرین نکنی  من ته دلم یه جورایی انگار دوست دارم با نفرینش جواب کاراشو بده 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من شوهرم اصلا دوستم نداره صبی دم اذانی بیدارشدم با صدا بلند گریه کردم شوهرم بیدار شد گف چته ق ...

خیلی ناراحت شدم  منم تازگیا با شوهرم هی دعوا میکنم بهم میپریم اصلا نمیشه که یه روز بدون تیکه انداختن باشه فک کنم از همین چیزا شروع میشه که زنو شوهر نسبت بهم سرد میشن 

خیلی ناراحت شدم  منم تازگیا با شوهرم هی دعوا میکنم بهم میپریم اصلا نمیشه که یه روز بدون تیکه ان ...

نمیدونم ماک کلا سردیم رابطمون در حد صفره ده روزی یبار ایا شوهرم  هوس بکنه ایا نکنه

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
عزیزم من شوهرم اصلا دوستم نداره صبی دم اذانی بیدارشدم با صدا بلند گریه کردم شوهرم بیدار شد گف چته ق ...

خدا از آدمهایی که زندگی دونفرو به هم میریزن نگذره... نمیدونم چجوریه اینقدر راحت هم زندگی میکنن... خوشحال هم هستن... خب معلومه پسرشون ازشون که نمیگذره... ما خانما هستیم کهبخاطر شوهرامون از دنیا میگذریم😔😔😔

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘