2777
2789
عنوان

ما دختر

286 بازدید | 21 پست

چرا ما دخترا آنقدر عاشق بابامون هستیم و اونا هم همین طور ؟؟؟

تا 9 سالگی همش تو بغلش 

الانم که یه بند قربون صدقش میرم 😑

یه آقا پسری هم باهاش 2 سال بود هفته پیش توهین به بابام کرد منم داغونش کردم بلاک 😑

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

من اوایل عاشق بابام بودم همش بیرون بودیم باهم اما الان خوب نیستیم 😔😔😔😔😔

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    

همه دخترا عاشق باباشون نیستن 

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباها عشقن  منو بابام نفسامون به هم وصله❤❤❤❤

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
اولین مرد زندگیت بابات باسه مگه میشه عاشقش نباشی 

همه ی باباها که فرشته نیستن عزیز😃😃

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اولین مرد زندگیت بابات باسه مگه میشه عاشقش نباشی 

بله😃

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
من عاشق دوتاشونم شاید باورتون نشه با دیدن کوفتگی رو پای مامانم دارم گریه میکنم دلم میخواد بمیرم😭

من بابام دیشب رفت بشینه پاش یه زره درد میکرد گفت اخ من مثل چی گریه افتادم حالا هرچی میگفت چیزی نیست 😑

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
نمی دونم   اخه بابایی من از فرشته هم بالاتر برام 🙏

خداحفظش کنه واست😆😗

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️