2777
2789
عنوان

درد ساق پا

4050 بازدید | 15 پست

ساق پاهام درد میکنه دردش تا زانو میرسه، دیشب نتونستم بخوابم، علتش چی میتونه باشه بنظرتون، تاحالا اینطوری شدین؟ 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدای نکرده دیسک کمرنداری؟؟چون میزنه به پست ساق پا

نه آخه کمردرد ندارم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

یا خدای نکرده دیسک کمرنداری؟؟چون میزنه به پست ساق پا

این دردش میکشه به زانوهام

تو منطقه سرد سیر زندگی میکنی؟؟ممکنه از سرما هم باشه 

نه ولی دیشب به شوهرم گفتم حس میکنم سرما رفته تو مغز استخونم، یهویی اینجوری شدم 

دارجین و زنجبیل بخور خیلی خوبه.یکی از فامیلهامون اینطوری از زانو استخوان درد داشت دکتر طب سنتی رفته بود گفت اینارو بخور.یه مدت خودد خوب شد.

سلام عزیزم منم دقیقا درد شمارو دارم،از زانوهام تا مچ پام  درد میگیره وتیر میکشه،دلیل درد شما چی بود؟ دکتر رفتین؟راستش من تو نت زدم خیلی نگران شدم،میترسم برم دکتر.

دخترم،معجزه زندگیمو