2789

پیاده روی هم نکنی طبیعی میزائوننت امپول فشار میزنن پس بهتره حالا یا پول جور کنی یا قشنگ خودت رو اماده کنی برا طبیعی جون تا به حد مرگ نرسه طرف نمیبرن سزارین خاک بر سرشون کنن آشغالای حیوون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراااا؟؟؟

مامان من، منو سزارینی بدنیا آوردن، هنووووووووز بعد از ۲۲ سال درد سزارین دارن😟

زایمان طبیعی فوق العادست ... فوق فوقش ۱۰ ساعت درد بکشی ... بیشتر که نمیکشی ... بچت تا بدنیا بیاد دردات کاملللل ازبین میرن ... ۳ روز نگذشته میتونی سرپا شی ... همع ی کاراتو خودت بکنی ...

دخترخالم میگفت سر زایمانم ، بهم گفتن زایمان طبیعی دردش یه جوریه که نمیتونی تحمل کنی

من هی دردم میگرفت با خودم میگفتم خب اینو که میتونم تحمل کنم پس درد زایمان نیست .😁 ... از آخر یه جوری شد به زور بردنش بیمارستان و یه رب بعدش بچش بدنیا اومد ... میگف همه ی درداشو میتونستم تحمل کنم ... بچش ک بدنیا اومده بوده خودش تعجب کرده بوده ...

تازه تو فک کن بچت ک بدنیا بیاد اولین کسی که ببینتش خودش باشی بهتره یا همسرت و دکتر و پرستارا؟؟

و همه ی اینارم ک بذاریم کنار ، فوایدی که تو زایمان طبیعی هست ، خیییییلی زیاده ... سزارین نه تنها فایده نداره بلکه ضرر هم داره!:/

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!
چراااا؟؟؟ مامان من، منو سزارینی بدنیا آوردن، هنووووووووز بعد از ۲۲ سال درد سزارین دارن😟 زایمان طب ...

دوست من طبیعی زایمان کرده تا مقعدش جر خورده نه میتونه بشینه نه میتونه بره دستشویی کجاش عالی و فوق العادست؟

چراااا؟؟؟ مامان من، منو سزارینی بدنیا آوردن، هنووووووووز بعد از ۲۲ سال درد سزارین دارن😟 زایمان طب ...

الان دكتر هاي خوبي  هست  كه سز انجام ميدن و مثل قديم نيست ،من موافق طبيعي نيستم 

طبیعی یا سزارین همش ب بدن طرف بستگی داره یکی طبیعی زایمان میکنه تا حد مرگ درد میکشه با اکسیژن نگهش میدارن یکی هم اصلا نمیفهمه کی بچه دنیا اومد یکی هم مث خودم سزارین خیلی سختی داشتم ولی برعکس دوستم فوق العاده سزارینش راحت بوده تا الانم عوارضی ندیده

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...

اینایی که شماگقتی واسه خوش زایماناس وگرنه به این راحتیم نیست.نمیگم بده اما بنظرم درست مثل سزارین خوبیا و بدیای خودشو داره خوبیهای طبیعی میشه بدیهای سزارین و خوبیهای سزارین میشه بدیهای طبیعی که آدم باید ببینه کدومش واسش بهتره بانظردکتر البته

عزیرم مادرشما ۲۲سال قبل سزارین کردن وامکانات حال حاصر پزشکای حاذق وکاربلد اصلا قابل مقایسه با ۲۲سال پیش نیستن،لطفا ذهن خانمارو پراکنده نکنید کی گفته سزلرین عوارض داره؟من ۴ساله سز کردم هیچ عارضه ای نداشته فردای روز عملم هم سرپاشدم خودم ازپس همه کارام برمیومدم یک روزم تو رختخواب نخوابیدم،طبیعی هم کلی عوارض داره بخیه شکم خیلی بهتر وقابل تحمل تر از بخیه واژن هست،تو طبیعی ممکنه جنین تو کانال زایمان گیر کنه وکلی مشکل پیش بیاد اتفاقی که واسه دخترخاله من افتاد وکلی عارصه دیگه بااحترام به نظرشما دوست عزیز

من تمام خانمایی که ترس از زایمان دارن به زایمان سزارین تشویق میکتم چون خودم هم ترس شدید داشتم من فوبیای آمپول داشتم ودارم ولی فکرشو بکنید باتمام ترسام سزارین کردم وانقدر راحت بودم حتی شوهرمم باور نمیکرد انقدر ترسو بودم که وصیت کردم ورفتم بیمارستان ولی بعدش انقد سرحال بودم شوهرم میگفت این همه ترست واسم عجیب بود حالاهم اینهمه شجاعت وسرحالیت عجیبتر،من که اینقدر ترسو بودم وهستم به بچه دومم دارم فکر میکنم بدون ذره ای ترس