2777
2789
عنوان

ناباروری

148 بازدید | 17 پست

سلام دوستای عزیز ۸ ماهه اقدام ب باری میکنم این ماه سونو دادم فولیکول سمت راست ۲۸ و سمت چپ ۱۸ و ۲۰ بود امپول ازاد سازی هم زدم موعدم ۱۰ خراده ۳ روز دیگ بی بی هم زدم منفی بود ایا احتمال داره بار دار شم علایم پری هم دارم😥

من که ۸سال ازدواج ۶سال اقدام و سقط و هیچ سنمم مرز خطره.نا امید نباش ایشالا زود باردار میشی

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای الهی مثل من قرص خوردم امپول زدم تک به تک ازمایشات ۱۰ خرداد باید پری بشم امشب همسرم رفت بیبی خرید گفتم خب حتما تا الان گرفته از اوایل ماه تا الان بازم منفی بود بازم منفی همش منفی منفی منفی منفی بیزارم از بیبی چک های ۱خط ،من ۱ساله اقدامم ،خدایا خودت صدامو بشنو 

زوده بایدچندروزازوقتت بگذره بعدبزنی

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
بمیرم الهی خدا دامنو سبز کنه انشاالله 

خدا نکنه عزیزم.مرسی لطف دارید ایشالا خدابه همه منتظرا نظری بندازه

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
وای الهی مثل من قرص خوردم امپول زدم تک به تک ازمایشات ۱۰ خرداد باید پری بشم امشب همسرم رفت بیبی خرید ...

ایشالا به خواسته ات میرسی ...تو این شبای عزیز از خدا میخوام دامن همه اونایی ک بچه میخوان سبز بشه دیگه انتظار نکشن...ایشالله

من امپول زدم باقطره ویتاگونس خوردم شدم الان هشت روزپاک شدم بازم شدم به نظرتون ازچیه گیاهی برای کیستمم میخوردم دوبارشدم ایندفعه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
ایشالا به خواسته ات میرسی ...تو این شبای عزیز از خدا میخوام دامن همه اونایی ک بچه میخوان سبز بشه دیگ ...

خیلی داغونم خیلی نا امیدم حتما دارم تقاص پس میدم 😭😭😭😞😞😞😞

اولا که زود بی بی چک زدی ، ممکنه الان نشون نده

دوما که من ۵ساله اقدامم بعد یه زایمان زودرس و دو تا پوچ و یه ایست قلبی جنین با اینکه سنم ۳۱ ساله هنوز ناامید نیستم هنوز

توکلت به خدا باشه گلم ، انشاالله به زودی مامان میشی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚