2777
2789
خب

به نظرم به روش نیار اصلا به خودت برس اگه از اول چادری بودی و بعدش بهت گفته که بذاری حجاب و کنار و متجدد بشی متاسفانه بیرون میدیده که ازت خواسته 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به روش نیار اصلا به خودت برس اگه از اول چادری بودی و بعدش بهت گفته که بذاری حجاب و کنار و مت ...

میترکم ب روم نیارم بعد بهشم گفتنی یا میزنه زیرش یا قسم میخوره منظوری نداشته اصلا معنی نگاهشو نمیفهمم آره اون ازم خواست حجابمو بزارم کنار

چیزی واسه گفتن ندارم😊

همسرمن محل کارش جای شلوغیه کلی دختر زن اونجاست همه تیپ های انچنانی میزنن همسرم میاد میگه خدای چیه این خانما تیپ میزنن یه جوری که ببخشید اونجاشون معلومه پاچها بالا شکم لخت مانتو جلو باز مو ریخته بیرون میگه همه متلک میندازن اونجا بنظرتون همسرمنم هیزه ؟؟ نگران شدم

یکی از دوستام ازدواج کرد با یک آقایی که شغل خیلی عالی داشت حافظ قرآن بود و از خانواده سطح بالایی هم ...

بهش گفت دوست من امروز که رفتیم بیرون با هم من خودم توجه کردم که اکثر آقایونی که میدیدنت توجهشون بهت جلب میشد و بهت نگاه میکردن حتی خیلیاشون با خانماشون بودن و حتی دیدم که خانمه چقد با آه همسرو نگاه کرد

پس دل مردی رو نلرزون با آرایش و تیپت و باعث آه رنی نشو 

و از خدابخواه همسرت هم چیزی بشه مثل قبل که کسی دلشو نلرزونه 

شاید یه وقتایی آه همون خانمه هست که همسرش تو رو نگاه میکنه

کلا دوستم خیلی دیگه عاصی شده بود و اقدام به طلاق کزده بود

با این حرفش نیت کرد دیگه یجوری بیرون بیاد که بقولا خیلی جلب توجه نکنه 

و واقعا تو زندگیش معجزه شد

البته این فقط یه تجربه بود 

یه وقت کسی ناراحت نشه عزیزانم

اخه نمیشه جنگید اونم با سگای این دورو زمونه قبلا مردا از اسم طلاق میترسیدن الان تقی ب توقی میخوره می ...

واقعا درسته اسمشونو باید بذاری سگای این دوره. بهش بگو عزیزم من میدونم تو منظوزی از نگاهت نداری چون میشناسمت که چشم پاکی بگو ولی مردم که نمیدونن تو چطور آدمی هستی میگن طرف هیزه

گلبهار هستم 
 همسرمن محل کارش جای شلوغیه کلی دختر زن اونجاست همه تیپ های انچنانی میزنن همسرم میاد میگه خدای ...

نه هیز نیست ، اومده از محیط اطرافش واسط تعریف کنه . وخیلی ریز واست خودشیرینی کنه 😅

گلبهار هستم 
بهش گفت دوست من امروز که رفتیم بیرون با هم من خودم توجه کردم که اکثر آقایونی که میدیدنت توجهشون بهت ...

آخه عشقم ب قرآن من چادری و بدون آرایشم بودم نگاهم میکردن تقصیر من چیه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
 همسرمن محل کارش جای شلوغیه کلی دختر زن اونجاست همه تیپ های انچنانی میزنن همسرم میاد میگه خدای ...

نه عزیزم خب میبینه دیگه 

دلیل نمیشه هیز باشه

نمیتونه چشماشو رو ببنده به هرحال

بعضی چیزا واضحه توجه لازم نیست

بقولا یجوری لباس میپوشن پیرلهن میزنن داخل شلوار یه مانتو جلوباز پاچه های کوتاه

طرف سرشم پایین بندازه بالخره یچیزی میاد جلو چشمش

واقعا درسته اسمشونو باید بذاری سگای این دوره. بهش بگو عزیزم من میدونم تو منظوزی از نگاهت نداری چون م ...

بارها مشتریای زن و مرد و دختر و پسر اتقد ازش تعریف میکنن ولی نمیدونن چی تو دل من میگذره میگ اگ بد بودم ک بهم اعتماد نمیکردن

چیزی واسه گفتن ندارم😊
اینم شغل لعنتیش همینجوریه

واااای  چه بد من همش دلشوره دارم دوس نشه بایکی ولی ما بیرونم هستیم خانما نگاه من میکنن یا اقایون میگه نگفتم خوشگل نکن خانم نگاه کنه میگه قیافه رو نگاه زل زده به فرشته من بعد میگه دختره حسودیش شدااا فدات بشم انقدر نازی 

آخه عشقم ب قرآن من چادری و بدون آرایشم بودم نگاهم میکردن تقصیر من چیه

نه فدات شم اصلا اصلا منظورم بشما نبود

خواستم بقیشو این بگم که یه خانم وقتی محجبه هست دیگه واقعا نمیتونه تحمل کنه که همسرش چشم بچرخونه 

مخصوصا وقتی شوهر آدم هی بخواد بگه خودتو بپوشون چمدونم آرایشت کمتر کن 

بارها مشتریای زن و مرد و دختر و پسر اتقد ازش تعریف میکنن ولی نمیدونن چی تو دل من میگذره میگ اگ بد بو ...

همون حرفی که بهت گفتم رو بهش بگو ، بگو عزیزم تو چشم پاکی چون میشناسمت ولی اون زنی که بهش زل میزنی که تورو نمیشناسه بهت میگه هیز . از این در باید وارد شی

گلبهار هستم