2777
2789
چرا تازه ازدواج كردين

نه 5 ساله ازدواج کردم اما چند سال درگیر یه مشکلی بودم که باید براش دارو میخوردم و منع بارداری داشتم

به تازگی قطعش کردم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به بچه دوم فکر کنی نه زود نیست مناسبه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
زوده من ۲۶ ام میگم زوده

آخه آدم دیگه چقد جلوگیری کنه

حالا من ۲۲سالمه

میگم اگه سال بعد اقدام‌کنیم و خوش شانس باشیم تا بچه به دنیا بیاد میشه ۲۴،واسه اون گفتم ۲۴

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
اگه به بچه دوم فکر کنی نه زود نیست مناسبه

آره دقیقا منم به همین فکر کردم

دوست دارم اختلافشون ۴سال باشه

منم 32سالمه هنوز اقدام نکردم آبجیم خیلی رو اعصابمه همش میگه دیر شده

به نظر منم ابجیت راست گفته. چون اگه بخای دوتا بچه داشته باشی برات دیر میشه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

نه 5 ساله ازدواج کردم اما چند سال درگیر یه مشکلی بودم که باید براش دارو میخوردم و منع بارداری داشتم ...

خب عزيزم منم چهار سالمون رو به اتمامه اما هنوز فكر نكرديم اونم با اين اوضاع

من چی بگم که بیست سالمه و دومی رو باردارم😔 اما خوشحالم ی دخمل قشنگ و زیبا کنارم نشسته😍 گل پسرمم ...

عزیرم شرایط زندگی هرکس مناسبه،خداروشکر کن

عوضش تو زود بچه هات بزرگ میشن میرن و تو میتونی به زندگی خودت برسی😍

آره دقیقا منم به همین فکر کردم دوست دارم اختلافشون ۴سال باشه

من ۲۲ سالمه ماه بعد میخوام اقدام کنم

چون میخوام اختلاف سنیشون زیاد باشه 

دوتا پشت سرهمو نمیتونم کنترل کنم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
به نظر منم ابجیت راست گفته. چون اگه بخای دوتا بچه داشته باشی برات دیر میشه

آره اونم دقیقا همینو میگه ولی واقعا شرایطش ندارم الان 

همسرم شغل عوض کرد یکسال آموزشی داره تازه سه ماهش گذشته

خب عزيزم منم چهار سالمون رو به اتمامه اما هنوز فكر نكرديم اونم با اين اوضاع

من بیشتر به خاطر سنم میترسم وگرنه بچه داریو دوس ندارم! اما میترسم دیر بشه و دردسر بشه

خصوصا اینکه دلم نمیخاد اگه بچه دار بشم بچم یکی یه دونه باشه! برای دوتا بچه داشتن هم سنم داره بالا میره