2777
2789
عنوان

پریود ....حمام

188 بازدید | 17 پست

سلام .

امروز با دوستم میخاستم بریم یه مراسم برای شهادت امام علی بعد شب قبلش من با خانواده مادرم رفتم مسجد و آون قسمت حسینه که مربوط به خانوم های که پریود هستن نشستم مادر بزرگم گفت عه زهرا پریود گفتم اره 😑😑

امروز عصر خونمون بود من خواب بودم بیدار شدم دیدم اینجا هستن رفتم سلام کردم یه مسکن خوردم و امدم تو اتاق حوله ام براش تم برم حمام مامان بزرگم گفت میخای بری حمام گفتم بله گفت بری حمام تو دوران پریود پس فردا حامله نمیشی نتم گفتم عزیزی اینا خرافات اخه مگه میشه آدم یک هفته حمام نرع 

آیا شما اعتقاد دارین به این حرف اصلا مگه امکان پذیربط یک هفته حمام نره آدم 😑

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من از دوران مجردی دو روز یه بار میرم حموم،الانم دو تا پسره ناز دارم .همچنان بازم تو دوران پریودی میرم حموم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
من که نمیتونم نرم حمام هرروز یا یک روز درمیون حتما دوش میگیرم تو پریودی هم سه روز اول رو اگه تحملم ب ...

من اگه هروز نرم اعصابم خورد میشه حتی آون موقعی که آنقدر خسته ام هزار تا کار اول حمام 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

به دلیل سرما میگن که شکمتون سردنشه یاتوحموم سردباشه 

من خودم بیشترازقبل میرم خخخ

اومدی ازحمام خودتوسریع خشک کن گرم نگه دار شکمتو همین

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
‌من از متخصص زنان و ماما پرسیدم هر دوشون گفتن تو دوران پریود حتما حمام برید  این افکار رو همه ...

خدا اگه بخآد نی نی میده اگه هم نه که بحثش جداست

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎
به دلیل سرما میگن که شکمتون سردنشه یاتوحموم سردباشه  من خودم بیشترازقبل میرم خخخ اومدی ازح ...

چون من دل های پریودم خیلی شدید و خونریزی شدید همیشه زیر پتو و کپمرسور آب گرم برای همین حمام نرم دیونه میشم 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎