2777
2789
سعی میکنم امیدوارم این ماه جواب بگیرم یعنی هرکی منتطره جواب بگیره😍😍

من در اوج بیخیالی حتی شوهرم میگفتم بی بی چک بخر نمیخرید میگفت منفی ول کن تا اینکه پول داد دستم گفت برو داروخونه این قطره بخر اقا منم یه بی بی چک هم خریدم بهش نگفتم گفتم منفی بود بندازمش بعد یهو دوتا خط انداخت باورم نمیشد خودم ......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من در اوج بیخیالی حتی شوهرم میگفتم بی بی چک بخر نمیخرید میگفت منفی ول کن تا اینکه پول داد دستم گفت ب ...

با اینکه ازمایش هم گفت مثبت ولی هنو خودم باور ندارم تا نرم دکتر برام سونو بنویسه

اخی عزیزم خیلی لحظه باحالیه وقتی دوخطه🤗🤗🤗🤗😋

اره بخدا باورم نمیشد ازمایشم دادم هنو باورم نشد .....

من هیچ علامتی نداشتم ولی الان زیر دلم وحشتناک درد میکنه جوری که مهمونی بزور میتونم بشینم  همش گرسنه هر چی میخورم سیر نمیشم انگار بتا من 148 بود 

به شوهرم گفتم به کسی نگو تا برم دکتر مطمین بشم اقا امروز خونه خواهر شوهرم هی گفت زعفرون نخور دمنوش نخور برنج زعفرونی نخور خواهر شوهرم گفت بارداری گفتم نه نه حوش زدم زعفرونم گرمی داره بعد گفت خوب تغییرات هورمونی هیت بعد گفت نه مگه دارم به بلوغ میرسم که جوش تغییر هورمونی بهم ربط داشته باشن 

خلاصه بگم ابروم شوهرم برد من تا مطمین نشم هست تو دلم چیزی سالم گفتم نگم حالا ناراحتم فردا چجور به خواهرشوهرم بگم باردار بودم فردا نگه دروغگو خیلی ناراحتم

سلام دوستان میشه جواب منم بدین؟ 

دو تا سوال

من 5شنبه میخام بی بی بزنم

واسه اینکه مثل ماه های پیش گیج نشم میپرسم

اول اینکه بی بی چک رو قبل از استفاده اگه تو نور بگیریم,  نور خورشید مثلا,  خطاش دیده میشه؟؟ 

دوم اینکه اگه بی بی چک بزنی بعد خط دوم در حدی کمرنگ و محو باشه که به زووووور و تو نور قوی بشه دید آیا جواب مثبته؟؟ 

اینا چیزاییه که جاهای دیگه خوندم سوال کردن میخام اگه واسم پیش اومد گیج نشم

اره بخدا باورم نمیشد ازمایشم دادم هنو باورم نشد ..... من هیچ علامتی نداشتم ولی الان زیر دلم وحشتناک ...

بعد رفتیم خونه اون یکی خواهرشوهرم احساس کردم اون خواهرشوهرم به خواهرش چیزی گفته

اره بخدا باورم نمیشد ازمایشم دادم هنو باورم نشد ..... من هیچ علامتی نداشتم ولی الان زیر دلم وحشتناک ...

درکت میکنم بهشون بگوهنوز مطمئن نبودی بعدشم خداروشکر به اینجورچیزاهم فکر نکن الکی غصه نخور حالا که نی نی اومده پس اروم باش وخوشحال😍😍😍😍

درکت میکنم بهشون بگوهنوز مطمئن نبودی بعدشم خداروشکر به اینجورچیزاهم فکر نکن الکی غصه نخور حالا که نی ...

بخدا دیشب براهمه خانوما تو سایت دعا کردم گفتم خدایا هرکی بچه می خواد بهش بده و منتطر نذارشون...

مرسی عزیزدلم توهم نگران نباش و امیدت هیچ وقت از دست ندی من دیگه به خدا گفتم اکه میدونی یکی بهم بده و دلم شاد کن از ته دل گفتم انکار صدام شنید

بخدا دیشب براهمه خانوما تو سایت دعا کردم گفتم خدایا هرکی بچه می خواد بهش بده و منتطر نذارشون... مرس ...

انشاالله هرچی خدابخوادهمون میشه خداهمیشه خدایی میکنه مابندهاییم که بجای بندگی همش گله منیدیم خدایابابت همه چی شکر هرچی به صلاحمون همون بشه😍😍😍😍😍😍

انشاالله هرچی خدابخوادهمون میشه خداهمیشه خدایی میکنه مابندهاییم که بجای بندگی همش گله منیدیم خدایابا ...

بخدا صبحش خواب دیدم یه دختر دارم چقد سفید خوشگل بود 

یه پیراهن گلی گلی تنش کردم چشماش بسته بود 

بعدعصر رفتم بی بی که خرید شب ساعت یازده که زدم دو خط افتاد خودم تو شوک بودم