2777
2789
نمیشناسم عزیزم من خونه بودم یه دفعه دیدم این عشق و اورد پیش من شوهرم😁

ممنون عزیزم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینو برا دوس پسرم بفرستم اعتمادبه فضامیشه تاچن روز سرش گیج میره اصلا جنبه محبت نداره

منم چون استثناعا تولدشه میخوام براش بفرستم..

سالی یکبار ذوق مرگش میکنم...

درحالت عاوی فقط اون قربون صدقه میره والا نباید بهشون رو داد😁👍🏻

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
من ازاینا موخوام😔😖

ان شالله بحق این شب‌های عزیز بزودی خدا بده بهت زیباترشو

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
من اینو برا دوس پسرم بفرستم اعتمادبه فضامیشه تاچن روز سرش گیج میره اصلا جنبه محبت نداره

نفرست.

اینو بفرست؛👇

ای درختان عقیم ریشه تان در خاکهای هرزگی مستور
یک جوانه ی ارجمند از هیچ جاتان رُست نتواند

ای گروهی برگ چرکین، تار چرکین پود
هیچ بارانی شما را شُست نتواند

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
منم چون استثناعا تولدشه میخوام براش بفرستم.. سالی یکبار ذوق مرگش میکنم... درحالت عاوی فقط اون قربو ...

دقیقا اصلا خودشون دلشون میخواد اینجوری به ما چه😷😲

🕊پــروازکن،آنــگونه ڪـه میخواهے 🕊
دقیقا اصلا خودشون دلشون میخواد اینجوری به ما چه😷😲

😐😎

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
همینارم نمیپوشم 😩😂😂😂

من یادمه توچمدونای عروس همیشه لباس خوابای توری بود..

سایزشم انگار واسه لی لی پوتها بود...

همیشه میگفتم یعنی اینارومیپوشن؟؟😁😁😁

[QUOTE=] لباس خوابای من😝😍 [/QUOTE]

باز سوگند آمد بر تاپیک عکس

ما را ز خود کرد بیخود

بسیار تشنه ی دیدارش هستیم

جائی نرفته بدینجا نشستیم

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
دعاکن اول باباشو بده بعد نمیخوام مریم مقدس بشم😲

اها فک کردم متأهلی