2777
2789
یعنی چی یه کاسه سوپ خوردی فورا یک‌کیلو اضافه کردی؟ 😂

آره به خدا همینجورم.رفتم دکتر کلی آزمایش نوشت کلی دستگاه روم امتحان کرد کلی رژیم گفت تو عجیبی واقعا باید بفهمم مشکلت چیه اخرشم نفهمید فقط من رفتم تو ۶ میلیون خرج 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره به خدا همینجورم.رفتم دکتر کلی آزمایش نوشت کلی دستگاه روم امتحان کرد کلی رژیم گفت تو عجیبی واقعا ...

عزیزم من خودم تو ۸ ماه بدون دلیل ۱۸ کیلو چاق شدم، ولی یه کاسه سوپ اول باید هضم بشه بعد جذب بدن بشه، ادم یه لیتر اب هم بخوره بعد بره رو ترازو خب اندازه ی همون ا لیتر اب وزنش اضافه میشه،

کیمیاگر شده ام ...
عزیزم من خودم تو ۸ ماه بدون دلیل ۱۸ کیلو چاق شدم، ولی یه کاسه سوپ اول باید هضم بشه بعد جذب بدن بشه، ...

من قبل افطار ۷۲ بودم بعد افطار شدم ۷۳ اینقد دلم گرفت اخه کلی تلاش کردم تا رسیدم به ۷۲ نمیدونم مشکلم چیه 😔

من قبل افطار ۷۲ بودم بعد افطار شدم ۷۳ اینقد دلم گرفت اخه کلی تلاش کردم تا رسیدم به ۷۲ نمیدونم مشکلم ...

عزیزم شما اندازه ی یک کیلو چیز خوردی موقع افطار، تو معدته، شما حتما صبح بعد از اینکه دستشویی رفتی خودت رو وزن کن، ادم تا غذا بخوره که خودش رو وزن نمیکنه. همیشه همون موقع خودت رو وزن کن ترجیحا با لباس مشابه

کیمیاگر شده ام ...

سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز