marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 عنوان بارداری 37 بازدید | 3 پست من نزدیک چهارماهمه بجای چاق بشم نمیدونم چراهرروزلاغرترمیشم خیلی نگرانم 1398/03/06 | 20:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 منم اونجوری بودم اماوقتی بری توپنج ماه یواش یواش اشتهامیگیری خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 منم اونجوری بودم اماوقتی بری توپنج ماه یواش یواش اشتهامیگیری نمیدونم ۲کیلوکم کردم
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 نمیدونم ۲کیلوکم کردم من توچهارماه پنج کیلوکم کردم طبعی خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼