2777
2789
چرا اعصابت خورده  کنکورت چشه؟ کم خوندی؟ من تقریبا مشاوره هم کار میکنم

نه امروز یه تاپیک زدم جواب وقیح رو بدم.یه کاربر اومد بهم بی احترامی کرد منم اعصابم خرد شد.بعدم درد و خیانت مردم چه واقعی چ الکی ناراحت کنندس... نه کنکورم خوبه.درسمم خوندم.فقط وقتای اضافیمو میتونم بهتر استفاده کنم تا اینجا تلف شه.مرسی عزیزجان

سلام😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه امروز یه تاپیک زدم جواب وقیح رو بدم.یه کاربر اومد بهم بی احترامی کرد منم اعصابم خرد شد.بعدم درد و ...

خداروشکر 

اینجا خب سطح فرهنگیش یخورده پایینه (خانوما نپرین سرم حتما ک منظورم شما نیستی بعضیا منظورم بود)

بجاش واقعا کارای دیگ بهتره 

خداروشکر  اینجا خب سطح فرهنگیش یخورده پایینه (خانوما نپرین سرم حتما ک منظورم شما نیستی بعضیا م ...

واقعا👌👍البته منکر نیستم ک نباید برای اون تاپیک زد...ازین کارایی ک یهو میکنی بعد دیگه دیره.

سلام😂
چون اعصابم بهم ریخته..کنکورم نزدیکه.

فردا این دور و بر ببینمت تیکه بزرگه ات گوشته

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد