2777
2789
عنوان

خواهری هامیشه راهنماییم‌کنین

218 بازدید | 53 پست

یه تاپیک دوسه روز پیش زدم که گفتم عروسمون اینطورمیکنه ماهم هیچکدوم دخالت نمیکنیم

چندسری جلوی منو نامزدم قبلا دعواکردن و نامزدم واسه اشتی دادن و رفتن به سرخونه زندگیشون پادرمیونی کرده و اشتی کردن رفتن خونشون 

پریشب زنداداشم از خونه پدرش برگشته و رفته خونش با برادرم دعوا کردن دوباره رفته خونه پدرش و زنگ زد پدرم صبح رفته ببینه چی میگه وچیکارداره

الان که پدرم اومده‌ میپرسیم چی شده بهم گفت از دستت ناراحتم گفتم چرا بابا

گفت چرا ناراحتی انداختین بین داداشت وزنش گفتم مامگه چیکارکردیم؟میگه بهش گفتم دخترم چرا انقدر اختلافاتتون زیادبود زودتر درجریانم نمیذاشتی میگه زنت و دخترت ودامادت ناراحتی و مینداختن وسط منو شوهرم نمیذاشتن بهت بگم درحالی که خداشاهده به این روزهای عزیز قسم ما چون پدرم سن وسالی ازش گذشته نمیخواستیم درگیر و دلخور بشه چون دوس ندارم ناراحتیشو ببینم حالا امروز جواب اون خوبی مارو اینطور داده بقران ماقصد دخالت نداشتیم همیشه خودش زنگ میزد به شوهرم و اونو درجریان میذاشت اونم میومد میگفت داداش اشتی کنین شما بزرگ مایین واینا...

حالا‌پدرم یهویی برگشت گفت ازدستت ناراحتم و توناراحتی انداختی

خیلی دلم ازش شکست هم ازبابام از زنداداشم

به نظرتون چه برخوردی با زنداداشم داشته باشم؟

دنیای من همسرم❤خدایاخودت پشت وپناهمون باش

خوبی همینه هرکی افتاد آتیش از من بشنو یه لگد بزن بزار بره پایین تر نجاتش نده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه بعد اگه همچین ادمی تو اتیش هم سوخت کمکش نکن 😒😒😒 موزی گر حرفه ایی 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

چه زن داداش بدجنس و نچسبی

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
ب نظرتون بهش پیام بدم ؟به زنداداشم بگم دستت دردنکنه ک اینطور جوابم دادی

نه

بی تفاوتی بهترین کاره

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

رو در رو کن.. دیگه همدیگرو کشتن آشتی نده انقدر بمونه خونه باباش تا بفهمه جواب خوبی و آشتی دادن این نیست.. بعدم شمارشو تو گوشی شوهرت بلاک کن دیگه ام به شوهرت اجازه نده باهاش حرف بزنه.. هرچیه خودشون دوتایی حل کنن ببینن بازم میتونن با هم آشتی کنن بازم دعواشون میشه.. دیگه ام باهاش خودمونی نشو.. بگو مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان...

پدرم‌میگه من عروسمو بیشتراز دخترام دوست دارم

ینی‌توهر شرایطی اول‌اونه بعدما

خداشاهده شده از جلوی ما غذا روبرداشته‌میوه روبرداشته گذاشته جلوی زنداداشم

واقعا این انصاف نیست ک اخرش اینوبشنوم

دنیای من همسرم❤خدایاخودت پشت وپناهمون باش