2777
2789
عنوان

میتونید کمکم کنید ؟

82 بازدید | 17 پست

خیلی تو کار خونه تنبلم همه جا پر خاکه فرش ها و اتاقها پر مو  لطفا بی احترامی نکنید من از صبح تا هفت شب سرکارم  و بعد یکساعتم باشگاه میرم وقتی هم میایم شام درست میکنیم با همسرم و لباسها رو میشوریم اتو میکنیم ولی مشکل اینجاس که روزهای تعطیلم از جام تکون نمیخورم فقط فیلم میبییم و بیرون میریم روحیه ام خراب شده دوستان لطفا کمکم کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همينه ديگه ادم شاغل باشه واقعا فقط ميتونه اومد خونه شام درست كنه

يه پيشنهاد دارم اينكه جارو رو بذار گردن همسرت يا بگو ماهي يك بار يكي بياد خونه ات رو تميز كنه خودت هم سعي كن هرچي بر ميداري بذاري سر جاش كه خونه بهم نريزه

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

فقط برنامه ریزی و خورد خورد کارهارو کردن میتونه کمکتون کنه از ی گوشه شروع کنید 

اول همه کارهارو بنویسید بعدانجام هرکدوم ی تیک بزنید کم کم میبینید از انجامش لذت میبرید و ب همه کارها هم میرسید

موفق باشید

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

ببین وقتی میشینی یه جا و به کارای خونه فکر میکنی انجام دادنشون خیییییلی سخت به نظر میرسه تصمیم بگیر کم کم انجام بدی 

مثلا بگو از الان تا نیم ساعت موها رو جمع میکنم بعدش استراحت کن بازم بعد دوباره بگو از الان تا چهل دقیقه دیگه هال و مرتب میکنم 

زمان بندی کن خرد خرد انجامشون بده

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
ببین وقتی میشینی یه جا و به کارای خونه فکر میکنی انجام دادنشون خیییییلی سخت به نظر میرسه تصمیم بگیر ...

آفرین ماهی یه بارم که کار میکنم خدایی همینجوری از جام نا میشم