2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

237 بازدید | 25 پست

خواهرم به خونه ای خریده هفت طبقس ایناطبقه اولن حالا چون خونش خوبه میخایم بریم طبقه شیشو بخریم من عقدم وبرای عروسیم میخام برم اونجا

بعد خواهرم میگه دختری ک تو طبقه شیشه طلاق گرفته (من نظری روی خانومای مطلقه ندارم بهشون برنخوره ویژگی این دخترخانومو دارم میگم ک برفرض اگر درست باشه گفته ها)و کلا باهمه مردا خیلی راحته و اسم کوچیکشونو صدا میزنه و خیلی راحت برخورد میکنه وازهمه بدتر میگن با لباس زیر میاد جلوی درواحد خودشون لباس زیرای جنیفر لوپزی و نکین دار😂بنظرتون برای حفظ شوهرم نرم بخرم یا برم بخرم؟حالاجدا ازاون خانوم ک من نظری ندارم جون چاقه شوهرمم ازچاقا خوشش نمیاد و اینکه بی نهایت دوسم داره و خیانت اصلا و ابدا نمیکنه....

بنظرتون اون خونه رو بخریم ما میشیم واحد روبرو این خانوم دقیق و اینکه خونش خیلییییی خوبه همه چیزش شما بودیم چیکار میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا زندگی کردن با خانواده  ، تو یه ساختمون  رو نمی پسندم

توقع ایجاد میشه و دلخوری و کدورت پیش میاد 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ی خونه ی دیگه بخر حالا اینجا نشد جای دیگه 

خداجوونم شکرت بخاطر عشقم شکرت بخاطرهمسر مهربونم شکرت بخاطر زندگیم خداجووونم همه ی عاشقارو بهم برسون آهای توک امضای منو می‌خونی الهی حاجت روا بشییی و زندگیت پراز آرامش باشه الهی🤲🤲

سری ک درد نمیکنه رو دستمال نمی بندن.

همین ک تاپیک زدی ینی یه مقدار نگرانی...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
کلا زندگی کردن با خانواده  ، تو یه ساختمون  رو نمی پسندم توقع ایجاد میشه و دلخوری و ...

مااینطوری نیستیم هممون سرمون کرم زندکی خودمونه عزیزم کاریهم نداریم هفته ای یه بارم زنگ نمیژنیم😂