سلام نذر داری یا می خوای نذر کنی ....همینطوری که نمی شه عزیزه دلم
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب یه نذر کوچولو وردار نون خرما ....نون حلوا ...سوره یاسین .....نون ماست ...حدیث کسا .....زیاد سخت نگیر مهم قلبه آدمه که تکون بخوره ...قبول باشه عزیزم
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
آره ولی میخوام بدونم نذری با شرایط خاصی هست که یکی بلد باشه حالا سفره یا خوراکی و... بعضیا تو مح ...
خوب خیلی اونها ور اوفتاده مثل ما برات داشتیم قدیما ..یعنی غروب قبل از نیمه شعبان هر کس هرچیزی توخونه داشت نذری می داد ..بهش می گفتن برات ..یا گرو گرفتن ۴۰ تا نذری می گرفتی ...وقتی نذرت قبول شد ۴۰ تا می دادی اصولا ایام محرم ...یا سفره امام حسن که همه چیز سبزه ...یا سفره حضرت قاسم که همه با تور و نقل و آجیل و بیشتر چیزای مربوط به سفره عقده ...یا سفره رقیه که کوچیکه بیشتر نون وماست ...یا سفره حضرت ابوالفضل که بسیار تشریفاتیه ....یا آجیل مشکل گشا که باید به هفت نفر بدی ...بعد پوستاش رو باید برای حاجت روایی بگیری بریزی توآب ...هرکی هم آجیل مشکل گشا ور می داره نذر می کنه که اگه مشکلش حل شد همین کارو بکنه
ممنون از توضیحاتت عزیزم عالی بود فقط برات رو درست متوجه نشدم ؟؟
برات ماله شب تولد امام زمان هستش که قدیما رسم بود در تمام شهرمون رسم بود که همه برای همسایه ها تا حدامکان نذری می بردند ..ازنون و خرما گرفته تا نون وپنیر وسبزی....یا برنج ومرغ...حالا متاسفانه ورافتاده