2777
2789
عنوان

وزن در 19هفتگی

117 بازدید | 17 پست

سلام.دوستان من قبل بارداری 55کیلو بودم.بعدش بخاطر بی اشتهایی شدم53کیلو

الان که خوراکمم خوبه ولی اصلا وزن اضاف نمیکنم. الان هنوزم 53کیلوام.دکترم میگه بچت خیلی نقلیه. باید بیشتر بخوری.ولی خب دیگه تا چقد بخورم. اینطوری حالم بدتر میشه.

میشه کمکم کنید ؟چیا مقوی و برای اضاف وزن خودمو ،جنینم خوبه؟

من ـاز اول تا الان ۲کیلو و هفتصد گرم وزن اضافه کردم ولی خواهرم شش کیلو😪😪همش میگمـنکنه بچه کوچیکه و اینکه دکترت بر چه اساس میگه بچه نقلیه اخه الان مگه وزن میشه جنین منمـنوزده هستم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل بارداری 61الان 65وارد بیست هفتمه دکتر گف کمتر بخورم 😢

منم فکر میکنم کم وزن اضافه کردم دکتر شما واسه پنج کیلو گفته زیاده پس مال من خوبه اره ؟نزدیک سه کیلو اضافه کردم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
منم فکر میکنم کم وزن اضافه کردم دکتر شما واسه پنج کیلو گفته زیاده پس مال من خوبه اره ؟نزدیک سه کیلو ...

البته من کار به حرفش ندارم وقتی گرسنم میشه نمیتونم جلو خودم و بگیرم😂

منم فکر میکنم کم وزن اضافه کردم دکتر شما واسه پنج کیلو گفته زیاده پس مال من خوبه اره ؟نزدیک سه کیلو ...

من تو یه ماه یه کیلو اضافه کردم

اونم الان که ماهای اول هستم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
منم فقط از شکم چاق شدم شکمم زده بیرون

منم از شکم چاق شدم . اخرین پریودت کی بوده ؟تیکرت عقبه ها 

منم از شکم چاق شدم . اخرین پریودت کی بوده ؟تیکرت عقبه ها 

حالا خوبه تیکر زدم شانسی زدم هههههه اخرین پری 20 دی بود هر سونو یه تاریخی میزنه برام اخرین سونو بم گف 20هفته و 5روزم الان

منم فقط از شکم چاق شدم شکمم زده بیرون

عزیزم ببخش شمارو با استارتر اشتباه گرفتم تیکر اونو میگفتم😃

حالا خوبه تیکر زدم شانسی زدم هههههه اخرین پری 20 دی بود هر سونو یه تاریخی میزنه برام اخرین سونو بم گ ...

تیکرتو من نمیلینم درسته تیکر زدی ولی اون تیک کناریشو نزدی که معل م کنه تو امضات برو اون تیک کناریشو توی کاربریت بزن تا نشون بده