2821
2789
عنوان

بیاید کمک کنید

88 بازدید | 6 پست

حس میکنم خودمو گم کردم .اصلا انگار نامریی شدم .حالم بده همش به این فکر میکنم اون کجاست چی یکنه .به مظلومیت و بی پناهی خودم فکر میکنم .یلی افسردم بگید چیکار کنم اصلا حال ندارم از این پهلو به اون پلو بشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا چی شده

یه رابطه عاشقانه پر شور و شلوغ داشتم یه دفعه ترکم کرد گفت فک میکنم به درد هم نمیخوریم .خرید نامزدی هم کرده بودیم گذاشت رفت .منو تو یه شهر غریب ول کرد الان که رفت خیلیییی تنها شدم

یه رابطه عاشقانه پر شور و شلوغ داشتم یه دفعه ترکم کرد گفت فک میکنم به درد هم نمیخوریم .خرید نامزدی ه ...

ارزش داره بخاطر کسی که عرضه موندن نداشته غصه بخوری؟؟؟چیزی که زیاده اونجور پسران...منتظر یه مرد واقعی باش

ارزش داره بخاطر کسی که عرضه موندن نداشته غصه بخوری؟؟؟چیزی که زیاده اونجور پسران...منتظر یه مرد واقعی ...

از کجا یه مرد وقعی پیدا میشه . م ن که جایی نمیرم سر کار میرم میام کسی منو نمیبینه .هیچ کس منو دوس نداره و بهم توجه نمیکنه . هیچ کس عاشقم نمیشه بعد سه سال گفت دوست نداشتم .گفت برو با یکی دیگه ازدواج کن شنیدن ین حرفا خیلی برام سخت بود

هررفتنی اولش سخته.کم کم عادت میکنی.عادیه ناراحت باشی.غصه بخور گریه بکن ولی فقط چندروز.بیشتر کشش نده.وقتی خالی شدی دیگه بهش فکرم نکن.روال عادیه زندگیتو داشته باش مثلا ماها ک شوهر کردیم روزامون خیلی  عجیب غریبه؟؟برا همه روزا تکرارین.کارایی که علاقه داری انجام بده.لباسای شاد بپوش و به خودت بگو اون لیاقت نداشت تا ازین همه زیبایی و شاد بودنت بهره ببره.خداتم شکر کن که فقط سه سال بود.اگه سی سال عمرتو میذاشتی و اخرش میگفت نمیخوامت دوستت ندارم میگفتی حیفه این ۳۰ سالی که حروم شد..پس بهش فکر نکن.تجربه کسب کردی برا آیندت استفاده کن.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز