2777
2789
عنوان

غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 52 پست
اخه اهلش هم نمیتونن قانع کنن ادمو

شاید شما اهل قانع شدن نباشی .لجاجت رو از خودت دور کن واحکام اسلام رو بپذیر واز انجامش لذت ببر 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااین حرکات واس اون زمانه ک کامل نمیتونستن حموم کنن اب نبود شرایط نبود الان که خدادشکر حموم هست  ...

چه حرفها

پس فلسفه وضو چیه؟

این که ی مسح به اندازه ی انگشت بکشی روی سرت چه ربطی به تمیزی داره؟؟

اینا هر کدوم حکمت خودش رو داره

واقعا وقتی حمام میری ی غسل کردن کاری نداره اگه اهل بندگی خدا باشی

شاید خدا با این دستورات و آداب میخاد فرق انسانهایی که بندگی می کنند و اونهایی که میگن ما خودمون بیشتر سرمون میشه وعصیان می کنند رو به خود اون افراد نشون بده قیامت براشون حجت باشه

البته این فقطططط ی دلیلشه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
من جدیدا نمیتونم چیزیو بی دلیل قبول کنم میخام دلیلشو بدونم  اینجوری با صدق دل بیشتری انجامش م ...

عزیز

تو دین پذیرش اصل و اصول دین حتما باید تحقیق باشه

توحید معاد نبوت و..

ولی احکام دین تعبدی هست...گرچه ممکنه دلیل برخی احکام کاملا واضح باشه 

اصلا اسلام یعنی تسلیم...هر وقت تونستیم به دستورات خدا تسلیم باشیم چه فلسفه اش رو بدونیم چه ندونیم اسممون میشه مسلمان

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
شماره پاسخگو به سوالات شرعی  ی آقای روحانی و مطلع از مسائل شرعی و دینی

فقط سوالات شرعیو پاسخ میده؟؟یا مثلا اگر کلا تو خیلی چیزا دچار شک شده باشی هم میتونه کمک کنه؟

عروسی کردم😄
ممنونم کمک کرد گلم😊

خواهش میکنم معمولا دکتر راعفی پور خیلی از این دست سوالات روپاسخ میده توسخنرانی هاش تو ت ل گ ر ا م موسسه مصاف

تنهاکانال رسمی استاد رائفی پور وموسسه مصاف

ایمیل:Social@masaf.ir
روابط عمومی02175098000

زیرمجموعه ها
@Mahdiaran
@islam_pfr
@najva_net
@masafgame
@masaf_foods
@masafmusic
@masaf_memari
@masaf_ofogh
@media_arma
@ghandaab
@masaf_ar
@masafbox
@Masafclips

همیشه ۱۸ساله هستم  
خواهش میکنم معمولا دکتر راعفی پور خیلی از این دست سوالات روپاسخ میده توسخنرانی هاش تو ت ل گ ر ا م مو ...

اره من راعفی پور زیاد گوش میدم الانم معتاد استاد شجاعی شدم پیشنهاد میدم اونم گوش کن

فقط متوجه نشدم تو تلگ رام چی بزنم ک برم کانالش ?

عروسی کردم😄
حالا ببینم بااین تاپیکهاتون چارنفرم که اعتقاددارن ازراه بدرمیکنید😐

اصلا اسلام میگه تحقیق کن بعد عمل،وعمل کورکورانه به کارنمیاد عزیزم

چیزهایی که برااستارترفرستادم رومطالعه کن   

همیشه ۱۸ساله هستم  
من قصدم این نیست فقط میخام اطلاع داشته باشم از دلیلش

من نمیدونم

ولی اینوومیدونم که مدیر هر جایی یه سری نظم و هماهنکی بین کارمنداش میزاره

لباس یه شکل 

رفتارهای یه شکل

خدا هم میخواد بنده هاش یه جور رفتار کنن

قبله واحد

همزمان روزه

همزمان نماز و 

حرکات نماز شبیه هم

و...

اصلا اسلام میگه تحقیق کن بعد عمل،وعمل کورکورانه به کارنمیاد عزیزم چیزهایی که برااستارترفرستادم رومط ...

واقعا ممنونم من الان ب خیلی چیزا شک کردم ولی میخام شکام برطرف شن نمیخام اینجوری تو شک بمونم چون هیچی بهم نمیچسبه ن نماز ن روزه ن شب قدر ن هیچی

با استاد شجاعی اشنا شدم چون تهران نیستم نمیتونم حضوری برم پیشش خودمو ب هزار جا زدم بلکه بتونم تلفنی باهاش صحبت کنم و شکامو برطرف کنم نشد ک نشد

نمیدونم با کی حرف بزنم

ولی میدونم فقط شجاعی میتونه متحولم کنه شما یکم حرفاشو گوش کن 

عروسی کردم😄