2777
2789
عنوان

غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جدیدا نمیتونم چیزیو بی دلیل قبول کنم میخام دلیلشو بدونم  اینجوری با صدق دل بیشتری انجامش م ...

برواز امام جمعه محلتون بپرس یاکسی که کارشناس دینه اینجاکسی نمیتونه شماروقانع کنه

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

عزیزم وقتی میری حموم میخای غسل بگی میری زیردوش میگی غسل میکنم حالا هرغسلی که میخای انجام بدی حیض یاجنابت یاهرچی ب نیت سروگردن غربتنن اِالله دوشومیگیری روی شون راستت ولی این باربه جای سرگردن میگی شانه ی راست وبرای شانه چپم به همینصورت

خدایاشکرت بابت همه چی👩‍⚕️⚘

هر دینی یه آدابی داره .شاید یه جور الودگی باشه تو روح یا جسم که به این ترتیب فقط از بدن دور بشه .حکمت ودلیل خیلی چیزا رو نمیدونیم وعقل هم قادر به درکش نیست .همه احکام اسلام با عقل نیست فقط اصول دین رو با عقل خودمون باید بهش برسیم . بعضی موارد مثل وضو وغسل رو ازبزرگان دین یاد گرفتبم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
خب واقعا چرا

توضيح دادم دليلشو

شما هرجور ميخواي عمل كن پس!!

چون چرا روزه از سحر تا غروبه؟؟

من ميخوام از يه ساعت بعد از اذان صبح چيزي نخورم تا دوساعت بعد از اذان مغرب!!!

بخواي اين مدلي بپرسي ديگه هيچ پذيرشي از دستوراي دين نخواهي داشت و ب شدت مَنيت قوي ميشه !!!

من جدیدا نمیتونم چیزیو بی دلیل قبول کنم میخام دلیلشو بدونم  اینجوری با صدق دل بیشتری انجامش م ...

این فکار رو شیطان تو ذهنت میندازه تا وظایف دینیتو درست انجام ندی .خواهشا اگه سوالی برات پیش میاد از اهلش بپرس وجواب درست بگیر نزار سوالاتت تو ذهنت بمونه وبی پاسخ

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

کارخوبی می‌کنی اصلا هرمسلمونی باید بدونه چرا مسلمون شده https://hawzah.net/fa/Question/View/12264/فلسفه-انجام-و-کیفیت-غسل

همیشه ۱۸ساله هستم  

خب جز مناسک دینی هست. تو امور عبادی  اتحاد دین باوران مهمه اینکه همشون ب ی شیوه نماز بخونن روزه بگیرند غسل کنن ی دلیلش همین حفظ وحدته  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.