2777
2789
عنوان

در عجبم واقعا...😃😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 38 پست
😂😂😂اره فقط هم روزای به خصوصی گیر میدن به عصر جدید 

😬😬😬😬😬

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چتونه شماها؟😐

واقعا تنها گیر آوردن منو😞😞

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂
با خودتم هستم😑

😁😁

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
واقعا تنها گیر آوردن منو😞😞

ناراحت نشید، حقیقتش به اندازه کافی تو این جامعه زنها رو مسخره میکنن دیگه آستانه تحمل خود من شخصا پایین اومده. شما کاربر بدی نیستید تاپیکهای طنز جالبی میزنید 

بله ، این تاپیک هم بلاخره به انتها رسید .دیدید که یه تاپیک ساده رو چطور با توهینات مختلف جواب دادن 

زندگی با مادر شوهر ، خواهر شوهر ،جاری و حتی دوست صمیمی هم در میان زنان ، همین گونه هست ، از کوه ، کاه میسازند ، با یک حرف نا بجا یک زندگی از هم میپاشد، 

اکثرا آنان به عواقب حرف خود فکر نمیکنن

در یک جمله میتوان این رفتار ها  رو تعریف کرد؛ رقابت -حسادت، چیزی است که به وفور دیده میشود...

" در عجبم از رفتار زنان..."

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂