2777
2789
عنوان

در عجبم واقعا...😃😄😄

569 بازدید | 38 پست

خیلیا بیشتر شبانه روز اینجان 

یه داستانی رو یه کاربری اینجا از زندگی خودش گفت ،حالا دیگه نمیدونم چی شده، بعد یه هفته  دارن میگن داستان اون به کجا رسید ، خودش چی شد به هم رسیدن یا نه ،چرا ترکوندین....

حالا چند وقته تل گرام مشکل پیدا کرده   سوال میکنن زحمت نمیدن یک بار تاپیکو  بقیه رو بخونن شاید بدردشون بخوره ،چند روز بعد همون مشکلو پیدا میکنن ، دقیقا همون تاپیکو میزنن،

تل گرامم خود به خود حذف شد؟؟!!

شما از چه تل گرامی استفاده میکنید!!!؟؟؟

فیل تر شکنم وصل نمیشه ،شما چه قند شکنی دارید!!؟؟

در اینجاست که بازم باید گفت:

" در عجبم از رفتار زنان..."

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂

خیلی وقت نیس که آدم ریلکسی شدم. دنیا به کاممه. بااینکه سنم زیاد نیس ولی دارم به تک تک آرزوهام میرسم. شایدم به این خاطر هست که دنیارو جدی نگرفتم. سخت گذشت بهم تا فهمیدم منم یه روزی میمیرم.دیگه بعد یه سال مرگم کسی منو یادش نمیمونه. حتی پدرمادرمم دیگه زیاد منو یاد نمیکنن. حتی عشقم. حتی دوستام. دارم به تک تک آرزوهام میرسم چون دل خوشی دارم. این دل خوش رو یکماهه که بهش رسیدم. واسه هیچ چیزی خودمو ناراحت نمیکنم. حرفای مردم رو اگه به کامم نباشه به یه ورم میگیرم. خیلی وقت نیس که دیگه اگه مردم سوالی میپرسن جوابشونو نمی دم یا اگرم بدم کوتاه . چون زندگی من به کسی ربط نداره. خیلی وقت نیس آدمارو میشناسم. تقریبا از روزی که با نینی سایت آشنا شدم خیلی چیزا اومده دستم.  هنوز 20ساله م نشده ولی از یه آدم30ساله بیشتر میدونم. خیلی وقته تحویلم نگرفتن دوروبریام . ولی الان افتادن به پام. دارن پاچه خواریمو میکنن. کی باورش میشه دارن پاچه خواری یه دختر 19ساله شهرستانی رو میکنن؟  آره کسگم خیلی چیزا یاد گرفتم. درس رو دوست ندارم چون فرقی بحالم نکرد. حالمو خوب نکرد. باعث نشد از زندگی چیزی یاد بگیرم. هر کاری دوس داشته باشم میکنم. حرفت حق باشه با جونو دلم قبولت دارم و میگم چشم. حرفت حق نباشه یه گوشم دره یه گوشم دروازه. دنیا قبلنا به کامم تلخ بود . خیلی سخته منی که دوستام سرم جنگ و دعوا داشتن که با کدومشون برم بیرون و با کدومشون حرف بزنم یهو تنها شم. باورت نمیشه اگه بگم از اون چهل پنجاتا دوستی که داشتم یکیشم نموند باهام . دیگه نمیخام هیچ دوستی داشته باشم. چند ساله تنهام .پیشونی خدامو میبوسم که گذاشت من تنها باشم .تنها نمیشدم الان اینهمه خوشبخت نمیبودم. فقط یکماهه فهمیدم زندگی چیه. چجور باید باشم. چیکار باید بکنم. از زندگی چی میخام .کوچیکترین چیزا هم مثل یه فیلم نگا کردن منو خوشحال میکنه. دیگه از آدما خوشم نمیاد . از هیچکی . امیدوارم توام یه روزی به خوشبختی که من دارم برسی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصر جدید و کیا میده😒😒😒

سرچ کنی ۵۰۰ تا تاپیک میاد بالا با این موضو

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

یه سوال بی ربط بپرسم دیگه تاپیک جدا نزنم؟

مسئله بزرگیه برای خودم 

آبگرمکن و چه جوری روشن کنم ؟

فندک روشنو  میبرم داخل جای فیتیله و درجه رو روشن میکنم اما روشن نمیشه

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

در عجبم از رفتار مردان که دم سحر تاپیک میزنن در راستای زیبایی بینی زنان سایت و ظهر به رفتار زنان سایت گیر میدن

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊

بتوچه دوست داریم قسمت اعظم سایت مال ماس شمام ناراحتی نخون 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

هه چی فکر کردی درمورد ما

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
عصر جدید و کیا میده😒😒😒 سرچ کنی ۵۰۰ تا تاپیک میاد بالا با این موضو

تنها چیزی که اینجا کاربردی نداره ، همون سرچه 😄😄

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂

در مورد تلگ رام شاید همه مثل شما از صبح تا شب تو نی نی سایت نیستن، وقت هم ندارن هر دفعه همه تاپیکها رو بگردن، میبینن مشکل پیدا کردن سریع تاپیک میزنن، چه میدونن اون مساله چقدر همه گیر بوده و همه تاپیک زدن. 

وا چ ربطی داره 

هر کی واسش سوال پیش بیاد تاپیک میزنه 

داستان اون خانومم بخاطر قلمش و داستانش ک طرفدار پیدا کرده

اون‌روزی‌که‌حرفای‌‌بقیه‌روم‌تاثیر‌نزاره.اون‌روز‌عید‌منه🤨