2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لایک اسی

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

واقعا همبنطوره

بچه ها ما یه شهر محروم بودیم چندین سال بعد خدا خواست و تونستیم بریم جای بهتر الان خیلی از اقوام حسودی میکنن بهمون حتی به کلاس رفتن پسرم 

اصلا هیچی هم نمیگیما اما مادرشوهرم تیکه میندازه که خوبه ادم به جایی رسید افتاده بشه😏

برعکس رقابت ک باید باشه نیست

دلیلش اینه که تقریبا همه به این نتیجه رسیدن که تلاش بی فایده است. فقط شانس های عجیب و غریب کمک کننده است. پس وارد حسرت میشن و ناکامی و در نتیجه حسادت. و ترویج حسادت.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز