2777
2789
عنوان

لکه بینی وسط سیگل

135 بازدید | 18 پست

سلام خانمای گل  من روز 19 سیگلم ترشحات قهوه ای خیلی کم و رگه های قهوه ای داشتم .یه روز طول کشید بعد پاک شدم  خیلی کم بود لکه بینیم. کسی میدونه علتش چیه . اصلا سابقه نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منم اقدامیم ولی احتمال زیاد بارداری .انشالله ک هستی و دل شاد بشی .صبح بی بی بزن اگه منفی بود چند ...

9 روز ب پریدم مونده فک نکنم نشون بده .یعنی ممکنه لانه گزینی باشه ؟؟؟

. خداکنه از بارداری باشه. مرسی انشالله خبر بارداریت رو بزودی واسم بزاری . التماس دعا دارم ازت 

نه منم اقدامیم ولی احتمال زیاد بارداری .انشالله ک هستی و دل شاد بشی .صبح بی بی بزن اگه منفی بود چند ...

اخه من هیییییییچ حسی یا علائمی ندارم ک دلخوش کنم . حتی سینه هامم شل و اصلا تغییر نکرده

اخه من هیییییییچ حسی یا علائمی ندارم ک دلخوش کنم . حتی سینه هامم شل و اصلا تغییر نکرده

ربطی نداره خیلیا علایم ندارن .انشالله هستی ولی زیادم دلخوش نشو ی وقت نباشه ناراحت میشی ولی اگه سیکلت سی روزه یا ۲۹ روزه باشه و تخمک گذاری ۱۴ بوده باشه احتمال داره بار دار باسی

ربطی نداره خیلیا علایم ندارن .انشالله هستی ولی زیادم دلخوش نشو ی وقت نباشه ناراحت میشی ولی اگه سیکلت ...

توکل بخدا . اره نمیخام الکی دلخوش کنم . دوره هام 27 روزست. تخمکگذاریم اینبار روز 9پریدی بود اخه !!

انشالله . شما هم اینو تجربه کردید ؟ میدونی ب چه خاطره ؟ 

ن عزیزم  . شاید بخاطر لانه گزینی باشه. احتمالش هست

من بدون لکه بود لانه گزینیم

اما بعضیا اینو تجربه میکنن

همسرم محمد وپسرگلم محمد مهدی دوستون دارم