2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد ورمه و خوب میشه قرینگیش منم نمیدونم کی جذب شد بخیه های داخل

برای شما هم اوایل قرینه نبود؟ دکتر به من گفت پیش اومده تاحالا اگه بعد ورم قرینه نشد خودش دوباره ترمیم می کنه

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
برای شما هم اوایل قرینه نبود؟ دکتر به من گفت پیش اومده تاحالا اگه بعد ورم قرینه نشد خودش دوباره ترمی ...

یکم کج و کوج بود😂 درست شد غیر قرینگشن الان عالیه از نظر قرینگی

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
اخه خیلی دوسش ندارم دوس داشتم کوچیکتر و جمع و جورتر باشه بعد من پیش یه دکتر خانم توی کرمانشاه عمل کر ...

من وقتی بخیه هارو کشید هیچی هیچی ندیدم جای بخیه اصلا نمونده ولی نوک دماغم قلمبس چهار ماهه عمل کردم دکترم میگه نوکش ورمه و دیرترین جایی که ورمش میخوابه نوک دماغه

یعنی راست میگه؟؟ خوب میشه یا همینجور میمونه؟؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من