من ناخنام شکننده و ریش ریش شده بود اصلا افتضاح...بخاطر مصرف قرص جلوگیری و قرصای هورمونی موهام شوره میزد جوش میزدم ناخنامم ک اینجوری...من کیست داشتم وگرنه مجردم بخاطر همین قرص جلوگیری مصرف میکردم به تجویز پزشک...برای ناخنام از داروخونه 35 تومن تقویت کننده ناخن خریدم که مفت نمی ارزید ناخنام بدتر شد ولی به پیشنهاد دوستم از روغن گیریا 8 هزارتومن یه روغن نارگیل گرفتم الان بعد از یه هفته ناخنام سفت شده و رشد کرده به کف سرم زدم شوره هام رفت وز موهام گرفته شد برای خشکی پوست عالیه خاستم تجربمو بگم که پولتونو واسه هر اشغالی ندین❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا اگه روغن تارگیل نباشه من میمونم بخداخشکیه پوستمو میگیره اگزمامو خوب کرد رشد مژه و ابرو چینو چروک خاصیت صد افتاب هم داره دستن سوخت ازش زدم دو روزه خور شد با چدن گاز سوخت دستم خیلی خوبه این روغن
خاهش میکنم اره واقعا... مامانم بخاطر رنگ و دکلره موهاش سوخته و بی جون شده از همین روغن نارگیل میزنه موهاش نرم میشه و ابرسانی میشه وزشو میگیره خیلی عالیه نسبت به قیمتش
واسه شوره های,مو چه جوری استفاده کردی و شوره ها زیاد بودن یا کم
شوره هام خیلی زیاد بود کف دستم روغنو میریختم با نوک انگشت ماساژ میدم به کف سر یا میتونی نیم ساعت قبل حمام به کف سر و کله موهات بزنی بعد بشوری فقط زیاد نزن که چربیش ازبین نره به اندازه