2789
عنوان

روغن نارگیل

6994 بازدید | 35 پست

من ناخنام شکننده و ریش ریش شده بود اصلا افتضاح...بخاطر مصرف قرص جلوگیری و قرصای هورمونی موهام شوره میزد جوش میزدم ناخنامم ک اینجوری...من کیست داشتم وگرنه مجردم بخاطر همین قرص جلوگیری مصرف میکردم به تجویز پزشک...برای ناخنام از داروخونه 35 تومن تقویت کننده ناخن خریدم که مفت نمی ارزید ناخنام بدتر شد ولی به پیشنهاد دوستم از روغن گیریا 8 هزارتومن یه روغن نارگیل گرفتم الان بعد از یه هفته ناخنام سفت شده و رشد کرده به کف سرم زدم شوره هام رفت وز موهام گرفته شد برای خشکی پوست عالیه خاستم تجربمو بگم که پولتونو واسه هر اشغالی ندین❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا اگه روغن تارگیل نباشه من میمونم بخداخشکیه پوستمو میگیره اگزمامو خوب کرد رشد مژه و ابرو چینو چروک خاصیت صد افتاب هم داره دستن سوخت ازش زدم دو روزه خور شد با چدن گاز سوخت دستم خیلی خوبه این روغن

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
ممنون عزیزم برای موها عتلیههه

خاهش میکنم اره واقعا... مامانم بخاطر رنگ و دکلره موهاش سوخته و بی جون شده از همین روغن نارگیل میزنه موهاش نرم میشه و ابرسانی میشه وزشو میگیره خیلی عالیه نسبت به قیمتش

اصلا اگه روغن تارگیل نباشه من میمونم بخداخشکیه پوستمو میگیره اگزمامو خوب کرد رشد مژه و ابرو چینو چرو ...

اره عالیه واقعا خدایا شکرت منو به روغن نارگیل رسوندی😁

واسه شوره های,مو چه جوری استفاده کردی  و شوره ها زیاد بودن یا کم

شوره هام خیلی زیاد بود کف دستم روغنو میریختم با نوک انگشت ماساژ میدم به کف سر یا میتونی نیم ساعت قبل حمام به کف سر و کله موهات بزنی بعد بشوری فقط زیاد نزن که چربیش ازبین نره به اندازه