2777
2789
فك نكنم مثبت باشه.ولي باز صب ناشتا بذار.

عزیزم هاله ش کاملا مشخصه ها من تا حالا هیییچوقت اینجوری هاله نداشته برام

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیییییزم مبارکت باشه تو رو خدا منو هم تو این شب عزیز دعا کن  احتمال بسیار زیاد ادرار عصرت غلیظ ...

فدات شم ان شالله بوقت و بساعتش ی نی نی خوشگل خدا بهت میده...محتاجیم ب دعا عزیزم چشم... 

فك نكنم مثبت باشه.ولي باز صب ناشتا بذار.

ناشتا ک بودم ولی نمیدونم والا. خب چند روزه سینهام درد وحشتناکی داره و رگهای سبز هم روش مشخصه امروز دیدم. و جدیدا اصلا طاقت گشنگی رو ندارم... علائم دیگه ای ندارم

من فرداموعدمه نمیدونم بزنم جواب مبده یا نه.صبح بزنم بنظرم جواب میده؟اخه 7موعدمه.س روز قبل موعد زدم اولش خییلی خیلی کمرنگ بود اشتباه کردم قبلش اب خوردم.بعد ظرفم هم اب زدم شاید اب خورده باشه. کمرنگ بود اصلا علایم پری ندارم .باید هورمون پری تو بدن باشه ک مشخص شه مال من هیچ علایمس ندارم موندم اخه باردارم یانه.خسته شدم از بس منتطر موندم

من فرداموعدمه نمیدونم بزنم جواب مبده یا نه.صبح بزنم بنظرم جواب میده؟اخه 7موعدمه.س روز قبل موعد زدم ا ...

من چند روز پیش گرفتم ولی چون اب زدم کلا رنگاش رفت اینبارم همینطور شد. بزار یروز بعد موعدت بزن. ان شالله حتما مثبت میشه. ولی سر صبح و ناشتا میگن ک درست تره

من چند روز پیش گرفتم ولی چون اب زدم کلا رنگاش رفت اینبارم همینطور شد. بزار یروز بعد موعدت بزن. ان شا ...

دیگه طاقت ندارم میخام زود مشخص شه..اگه نبود میخام جلوگیزی کنم از این ب بعد بودم ک زعایت کنم.از این بلاتکلیفی خسته شدم خدا کنه زود مشخص کنه

یادخدا صبح مشخص شه.خسته شدم اه.ن جرات دارم ترشی بخورم ن جرات دارم گرمی بخورم ن ورزش کنم.تمام فکرم مش ...

ان شالله ک مشخص میشه عزیزم...امیدوارم خوش خبر باشی☺

یادخدا صبح مشخص شه.خسته شدم اه.ن جرات دارم ترشی بخورم ن جرات دارم گرمی بخورم ن ورزش کنم.تمام فکرم مش ...

دوستم مگه ترشی بده؟😱

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊