دختردختر مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 6616 عنوان دعاکنیدبرام 85 بازدید | 10 پست سلام همین الان زنگ زدم به ۱خانومی برام سرکتاب بازکرددرموردعشقم بهم گفت توسرنوشتت نیستووفلانووشایدبهش نرسیووخلاصه انقدناامیدشدم رفتم حیاط ۱دل سیررررگریه کردم.بنظرتون هرچی اون گفته میشه؟بنظرتون ازخدابخام امشب ،عشقموبهم نمیده؟مثل ابربهاردارم گریه میکنم😣 خلایق هر چه لایق👌 1398/03/05 | 23:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختردختر مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 6616 واقعا به سرکتاب اعتقاد داری؟ نمیدونم آسمون جان .آخه خیلی چیزاروگفت ک شرح حالم بود.تونداری؟ خلایق هر چه لایق👌
آسمان۷۷ عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 17618 نمیدونم آسمون جان .آخه خیلی چیزاروگفت ک شرح حالم بود.تونداری؟ نه عزیزم. به نظرم تو هم به حرفاش اکتفا نکن عزیزم کاش دلها در چهره ها بود.....
دختردختر مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 6616 نه عزیزم. به نظرم تو هم به حرفاش اکتفا نکن عزیزم باشه گلم.برام دعاکن😣😣😣😣😣 خلایق هر چه لایق👌
دختردختر مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 6616 میشه واس منم دعا کنید باشه توام دعام کن خلایق هر چه لایق👌
سعیدهoبانو عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6540 دعا ک سرنوشتو عوض میکنه دوسش داری دعا کن خدا صلاح بدونه بهت میده بگو حتما اگر ادم زندگی و خوبیه بهم برسون سرکتاب ک منم رفتم ولی بابت عشق و اینا نبوده دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪
دختردختر مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 6616 دعا ک سرنوشتو عوض میکنه دوسش داری دعا کن خدا صلاح بدونه بهت میده بگو حتما اگر ادم زندگی و خوبیه بهم ... درست بوده؟من میترسم حرفاش درست دربیاد😣😣😣😣😣 خلایق هر چه لایق👌
دختردختر مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 6616 دعا ک سرنوشتو عوض میکنه دوسش داری دعا کن خدا صلاح بدونه بهت میده بگو حتما اگر ادم زندگی و خوبیه بهم ... میشه بیای خصوصی خلایق هر چه لایق👌
سعیدهoبانو عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6540 درست بوده؟من میترسم حرفاش درست دربیاد😣😣😣😣😣 سعی کن تلقین نکنی. طرفی ک رفتی شاید خیلی تبحر نداشته ولی با دعا سرنوشتا خیلی عوض میشه حرص نزن .اصلا تو داری خودتو برا طرف جر میدی مطمینی اونم جونش برات در میره ک بخوای خود بزنی و گریه؟ استحقاق اشکتو داره؟ ببین چقدر میشناسیش؟ امشب دعا کن خدا اگر صلاح میدونه بهت بده وگرنه منم یبار دعا کردم الان سجده شکر میذارم ک اجابت نکرده چون الان فهمیدم چطوریه.الان شوهرم عشقمه البته قبل ازدواجمم بود 😄 بسپار بخدا و دعا کن و بخواه ازش دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪