2777
2789

یک هفتست بچم اسهال و استفراغ داره میگم ویروسه . تا امروز با لوپرامید اسهالش کنترل شد و با اندنسترون این یک هفته استفراغش کمتر شده . ولی تا دارو قطع میشه برمیگرده . و بچم یک کیلو وزن کم کرده . و بی اشتها . دکتر میبرم فقط کیدی لاکت . زینک و ا ر س میده و سروم . چون به شدت بی خواب شده بود . از دیشب یکم بی بی سد بهش دادم ولی انگار گیج شده . توروخدا بیایید راهنمایی کنید 

تا الان باید انتی بیوتیک میدادی ویروس قوی بوده نتونسته مقابله کنه بدنش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویروسی باید دورش بگذره حتما تا ده روزم ممکنه اسهال باشه.قرص جوشان او آر اس بگیر خیلی خوبه بهش بده.پودرسنجد و بلوطم قاطی ماست بده.زورش نکن غذا بخوره اشتها نداره مایعات زیاد بده

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

ببرش بهش سرم بزنن .منم بچم دیشب تا حالا این مریضیو گرفته من چون برای بچه اولم همین مکافاتها را داشتم با این دکترای متخصص که دارو نمیدن . این بچمو بردم پیش یه عمومی و کفتم براش سرم بزنین . سرم سریع خوبشون میکنه دختر من ۸ ماهشه

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

وای اخه خدا رحمش کنه تبم داشته ؟؟ حتما ببرش دکتر شاید بستریش کنن ببرش بیمارستان مخصوص کودکتان که دولتی باشه سریع رسیدکی میکنن اگرم نیاز به بستری باشه بستریش میکنن دارو بهش میدن انشالله زود خوب بشه. وای من دخترم امروز اینطور شده وسرم زده خدا رحمش کنه

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست