onlyyou مدیر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1530 عنوان همزاد | مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 64 پست تاریخ تولد بگین همزادتونو پیدا کنید من پانزده اردیبهشت 1398/03/05 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستویی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 4989 خوبم گلم ...هستم گلم کممیام سایت😍😍😍😍 دلم براتون تنگ شد چه شب نشینی داشتیم با بچه ها راستی پدر منم اول فروردینه 😀 97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
برفکی عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 13307 دلم براتون تنگ شد چه شب نشینی داشتیم با بچه ها راستی پدر منم اول فروردینه 😀 اره خیلی خوش بودیم دل منم واست تنگ شده بود گلم😍من اول مهرم ابجیم اول فروردینه😍😍😍
پرستویی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 4989 اره خیلی خوش بودیم دل منم واست تنگ شده بود گلم😍 من اول مهرم ابجیم اول فروردینه😍😍😍 فدات برم امیدوارم دوباره یه روز برپا بشه دورهمی هامون😙😙😙😙😙😙😙😙😙 97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
mamsamyar عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3247 8مرداد سال 1366ساعت 10شب بود کسی 😆😆😆😆 رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
مایاا عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 7455 من نیز ۱۲ اردیبهشت. شووووخیبار اوله یکیو میبینم ۱۲ اردیبهشتهچه سالی هسیاسمت چیه ...
آفرهدخت عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2841 عزیزم همزاد تنها این نیست ک فقد تاریخ تولدشون یکی باشه باید چهره هاشونم مشابه باشه و در یک سال ب دنیا اومده باشن ب این میگن همزاد هر کسیم هفتا همزاد داره تو جهان این لحظه ها مال مان بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
مرسعي عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 875 شووووخی بار اوله یکیو میبینم ۱۲ اردیبهشته چه سالی هسی اسمت چیه متولد ۶۸ ام،اسمم نیره س.شما متولد چندی؟
مایاا عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 7455 متولد ۶۸ ام،اسمم نیره س.شما متولد چندی؟ ۷۸ ام☹دوس داشتم همسن بودیما ...