2777
2789

😖😖😖😖😖😖

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای منم مث توعم تازه یکم بلند شد باز رفتم زدم😐😂نمیدونم ی وول وولکی تو وجودم میگه کوتاهترش کن با ا ...

آره😭😭😭😭فکر کن بقیه موهات بلند بعد چتری هات کوتاه آخه این چه بیماریه ما دخترا داریم😶😂😂

یه صلوات مهمونم کنین لطفا🌹
آره😭😭😭😭فکر کن بقیه موهات بلند بعد چتری هات کوتاه آخه این چه بیماریه ما دخترا داریم😶😂😂

منم دقیقااا 😨😂اصن خیلی نا هماهنگ شدم..تازه الان ی ماه گذشته بهتر شده ..رفته بودم آرایشگاه نمیدونم چی شد یهو به خانومه گفتم بالاتر از ابروم بزنین اصن ی وضی یهو مامانم اومد دید ی دسته موی کوتاه بالای پیشونیم سیخه😐😂موهام صافم نیس اصن پایین وا نمیستاد عین برق گرفته ها ..با اتو هم اصن درس نمیشه

منم دقیقااا 😨😂اصن خیلی نا هماهنگ شدم..تازه الان ی ماه گذشته بهتر شده ..رفته بودم آرایشگاه نمیدونم ...

وای منم دقیقااااا😂😂😂روغن نارگیل و کرچک بزن خوبه با روغن براهمی اگه گیر بیاری شنیدم خوبه ان شاءاللّه دوباره مثل اول رشد کنه

یه صلوات مهمونم کنین لطفا🌹