2777
2789
این زمانی است که روح فرد غمگین و افسرده شده است و او علتش را نمیداند، وقتی که گذشته،توفانی،ویران کننده و زندگی پوچ و بیهوده به نظر میرسد و آینده تنها مسیری به سوی مرگ است. .مارک تواین. تاپیکی برای کمک به افرادی که از ناراحتی روحی به خصوص افسردگی رنج میبرن امیدوارم کمکتون کنه دوستون دارم از ته دل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیش تر از دو سوم امریکایی ها و درصد بالایی در کل جهان به افسردگی مبتلان و حتی خودشونم خبر ندارن! افسردگی یک نوع بیماریه مثل بیماری قلبی، فشار خون و...اره این فقط یه بیماریه کسایی که افسردن و اعضای خانوادشون اغلب تصور میکنن اگه فقط شاد باشن تنبلی رو کنار بذارن و هیجاناتشون رو کنترل کنن میتونن خوب بشن ولی این طور نیست مثل این میمونه که بخواین با شاد بودن دندون دردتونو خوب کنین افسردگی جدی اما قابل درمانه افسردگی از خلق و خوی ناراحت موقت یا دوره های غم و اندوه بعد از فقدان شدیدتره بدون اقدام برای درمان علایم افسردگی ممکنه ماه ها، سال ها و یا تا آخر عمر طول بکشه و خبر خوب اینکه افسردگی با مداوا و درمان در بیش از 80 درصد در کوتاه مدت درمان میشه
درمان افسردگی دو بخش داره: بخش اول درمان مغز بخش دوم درمان ذهن تحقیقات پزشکی اخیر به عدم تعادل زیست شیمیایی مغز تاکید داره و همینطور غلبه به عادت های منفی فکر و عمل که ممکنه باعث افسردگی باشه یا به واسطه ی افسردگی به وجود اومده باشه در این راستا قرار داره
شما تنها نیستین افسردگی خیلی جدی گرفته نشده اگه فک میکنین که به کمک نیاز دارین صبر نکنین کمک بگیرین الان وقت قوی بودن نیست خود افسردگی افکاری رو به وجود میاره که فرد رو از اینکه دنبال درمان بره پشیمون میکنه اینو بدونین که افسردگی معنی زندگی رو تخریب میکنه و مثل یه تونل تاریک و بی عبور میمونه ولی کافیه فقط از این تونل خارج بشین شما اصلا مقصر نیستین این فقط یه بیماریه همین هیچکس مقصر نیست
علائم افسردگی که شایع هستن: ناراحتی مزمن و خلق تهی نداشتن علاقه یا احساس لذت در کارها از جمله رابطه ی جنسی کاهش انرژی،خستگی،بی حالی اختلالات خواب(بی خوابی، پرخوابی، بیداری در صبح زود یا در طول شب) اختلالات خوردن(از دست دادن اشتها و وزن یا برعکس) مشکل در تمرکز،به یاد آوردن و تصمیم گیری احساس گناه،بی ارزشی و درماندگی افکار مرگ یا خودکشی،اقدام به خودکشی تحریک پذیری گریه ی زیاد دردهای مزمن که به درمان پاسخ نمیدن ممکنه علایم در هر فردی متفاوت باشه ولی حس غم و ناتوانی در لذت بردن در اکثر افراد افسرده وجود داره این علایم باید بیش از دو هفته باشه که در وجودتون خونه کرده
خواهش میکنم دوستان لطفا این مطالب رو به کسایی که میدونین این مشکل رو دارن معرفی کنین من از کتابا و مطالعاتم و منابع خیلی معتبر و مهمتر از همه تجربیات خودم استفاده میکنم و همچنین راهنمایی دوستایه عزیزم که پزشک یا روانشناس هستن و در تمام لحظاتم با خدایه عزیزم.......
*روزها چقدر دلتنگ کننده هستند. آتشی وجود ندارد که بتواند مرا گرم کند خورشیدی نیست که با من بخندد. همه چیز فرومایه است.همه چیز سرد و بی رحم است و حتی حضور محبوب به گونه ای پریشان کننده تحقیرآمیز است.* .هرمان هسه.
به همون اندازه که افکار مثبت قدرتمندن افسردگی به صورت زیست شناختی توانایی مغز رو در جهت نگه داری و حفظ افکار مثبت برای هر مدتی مختل میکنه درست مثله کشاورزی که دانه هارو روی صخره ها میپاشه افسردگی مارو خاموش و بی صدا میکنه افرادی که خیلی مثبت و شاد هستن حتی میتونن فرد افسرده رو افسرده تر کنن در حقیقت کم فایده ترین چیزی که فردی میتونه به شخص افسرده بگه اینه که بگه : شاد باش! وقتی تفکر تحریف شده و فرد در افسردگی به سر میبره درمان پزشکی ضرورت داره تا خاک رو شخم بزنه و افکار مثبت ریشه بدوونن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز