2789
عنوان

کار در ترکیه

5351 بازدید | 28 پست

یکی پیشنهاد کار داده به شوهرم تو ترکیه شرکت پوشاک هست و واسه ایرانه اینم یارو هم فقط کارگر ایرانی میبره و گفته خودم اونجا تادیه سال اقامت براتون میگیرم و حقوق ۵ به بالا داره و قبلش هیچ پول و هزینه ای ازمون نمیبره اونجا هم خوراک و رفت و برگشت با خودشه فقط ما خونه بگیریم و این ک خودمون هزینه بلیط این چیزا رو بدیم حالا شوهرم میگه اول خودم میرم اگه خوب بود میام تو رو هم میبرم. اینم بگم طرف تو تهران کارگر های ک گرفته رو جمع میکنه و همه رو با هم میبره 

به نظر شما ما به این شخص اعتماد کنیم یا نه 

چی بگم والا...اینجادرآمدتون بیشترازترکیه ست یاکمتر؟؟؟اون کارگرایی که ازاینجامیبره بپرسین ببینیدراضین یانه؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله برو. هم فاله هم تماشا

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
چی بگم والا...اینجادرآمدتون بیشترازترکیه ست یاکمتر؟؟؟اون کارگرایی که ازاینجامیبره بپرسین ببینیدراضین ...

اخه ما نمیشناسیمشون. و این که ما اصلا در آمدی نداریم چون فروش نیست اصلا

خب پيشنهاد شوهرت عاقلانست بره ببينه چه خبره فقط مواظب باشي يه وقت قاچاقچي از آب در نياد شوهرت بايد ح ...

میترسم بره از یه طرف از یه طرف هم واقعا به درآمد نیاز داریم