2777
2789
عنوان

حلیم حلیم حلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 35 پست

سلیقه ای هست اگه شیرینی خوری حتما با شکر بخور اگه غذای شیرین دوست نداری با نمک اصلا یه خوردشو شیرین کن یه خورده شور ببین کدومو بیشتر دوست داری وقت نی نی سایتی یارم نگیر😂😂😂😂

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط نمک و تامامممم ...حرفم نباشه 😅😅 

البته حلیم ما نذری میدیم توش بلغور گندم گوشت بره عدس نخود زیره فراوان زردچوبه فلافل سیاه و نمکه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
وای چقدرکنجکاو شدم بخورم کاش زودتر اذان بدن

عزیزم البته اون حلیم که ما درست میکنیم دو روز پیش خاهر و نذری داشت درست کرد عکسش میزارم الان ...با اون حلیم که شیراز میگرفتم فرق داشت اون اصلا نمی تونستم دهن کنم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
مگه حلیم های شهرای مختلف باهم فرق دارن؟!

آره ما بهش میگیم اش گندم یا اش حلیم مال یزد خیلی متفاوت با شیراز