2777
2789
عنوان

نی نی ام 12 روزه شکمش کار نکرده.کمممک

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 53 پست

عزیزم طبیعی هست. نگران نباش. من برادر زادم بدو تولد زردی داشت زردی هم طول کشید . بعد دوماه اون هم همین مشکل براش پیش اومد . اون یه ماه شکمش کار نکرد. بعد یه ماه همه چیز روبراه شد. اما اگر خیلی نگرانی یه چیزی بهت بگم هیچی از اینا به بچت نده خیلی ضرر دارن. چون بچت خیلی کوچیکه .اما یه روش قدیمی از مادرم که از مادرش یاد گرفته بهت میگم هیچ ضرری هم نداره و عالی هم جواب میگیری. ولی یادت باشه خیلی هم از این روش استفاده نکن در مواقع خیلی ضروری مث الان استفاده کن. روش کار

عزیزم جدی هست حرفم و گوش بده .

چرکی که داخل گوشمون هست رو جمع کن .چرک داخل گوش خودت، شوهرت و هرکی که دوروبرته. به اندازه نصف نخود بشه کافیه اونو روی یه پنبه بمال و شیاف کن به بچت. صد درصد جواب میگیری و ضرری هم نداره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طبیعی هست. نگران نباش. من برادر زادم بدو تولد زردی داشت زردی هم طول کشید . بعد دوماه اون هم هم ...

بچه ی منم زردیش زیاد بود.میخاستن خونشو عوض کنن نذاشتیم.ولی خدارو شکر با سرمی ک زدن یهو اومد پایین گفتن نمیخاد.

ممکنه برا اون باشه

یعنی از اولم همینطور بود

)ماده ی توی گوش یه نوع سمه ک کشنده حتی حشراته . مطمئنی ضرری نداره؟؟؟)

چرا بد نیس به نوزاد آب نمیدن  چطور بد نیست طرف بچش دور از جون با آب انار مرده اون وقت شما هرچی ...

هر چی نیس.اینو دکتر گف ک با چیزای طبیعی شکمشو راه بنداز.

بعدم چون اسمشو نشنیده بودم پرسیدم ک‌برا زیر ۳بد نباشه

عزیزم درسته اما بعد شیاف میاد بیرون. جذب هم نمیشه. تازه خورده هم نمیشه. درضمن میگم الکی نگرانی ممکنه یک ماه تا یک ماه و  نیم طول بکشه شکم بچت کار کنه. بخاطر زردیش احتمالا هست. ولی طبیعی هست و میتونی صبر کنی. دیدم که دارم میگم