2777
2789
عنوان

احساس می کنم زندگیم افسرده م کرده

94 بازدید | 9 پست

سلام خانما 

یه مدته خیلی با شوهرم دعوای الکی دارم. تا بحث میشه می پریم به هم. اون منو مقصر می دونه و میگه تو باید سکوت کنی، منم اونو غیر منطقی می دونم و میگم تو نباید هر حرفی رو به زبونت بیاری...

از طرفی دوباره پریود شدم توی این دو هفته و خیلی اعصاب درست و حسابی ندارم، شوهرمم تا یه ذره محبت می کنه زود توقع داره خوب شم و بهش محبت بیشتر کنم و نازشو بکشم. در حالی که واقعا حال و حوصله ی خودمم ندارم. اصلا دوست دارم یک هفته ای جمع کنم و برم خونه ی مامانم و مسیولیتی در قبال خونه و شوهرم نداشته باشم. شوهرم تا با هم خوب میشیم مدام از نیازای عاطفی اش و براورده نشدنشون باهام درد و دل می کنه اما من از این دعواهای اخیرمون واقعا ازش کینه دارم و دلم می خواد یه مدت ازش دور باشم و اصلا دست و دلم نمیره که نازشو بکشم و ته دلم اینه که این هیچ وقت از من راضی نمیشه.

اینم بگم که سر دعواهامون دو سه باری مامانشو هی آورد سرم تا بهش نشون بده من چقدر دارم زور میگم! حالا دعواهامون اخر سر با کوتاه امدن و سکوت و اشتی تموم شد اما فکر اون لحظه ها و حرفایی که پیش مادر و پدرش بهم گفت خیلی آزارم میده. 

تو رو خدا اگه راهی برای بیرون روندن کینه و لجاجت سراغ دارید بگید، واقعا احساس نفرت دارم الان. اصلا هم دست خودم نیست. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها پس همه همدردیم. من گاهی فک می کنم شاید کمبود محبت دارم و مشکل از منه. 

گاهی انقدر تو خیالم باعاش دعوا می کنم یا با خانوادش که واقعا از خودم خجالت می کشم. 

میگم 

آیا واقعا همه ی نتیجه ی ازدواج این بو که من یه ادم محدود بشم و همه ی فکرم صرف عقده گشایی از شوهر و خانواده اش باشه.؟بارها تصمیم می گیرم ببخشمش و مثل یه سری خانم ها متین و آروم جوابشو بدمو اصلا عصبی نشم اما هر بار بعد چند روز بازم عصبی میشم و جوابشو با عصبانیت می دم. دلم می خواد قدرمو بدونه و این قدر خودشو لوس نکنه و این قدر از نیازهای عاطفی اش نگه. اینقدر گیر به من و کارام نده.