2777
2789
وای یه چیزی بگم نریزین سرم دوستم بادوست پسرش کات کرد بعد پسره شماره منوهم داشت چون امتحانش کرده بودم ...

دهنت سرویس عشقم🤣🤣

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درمورد تاپیک قبلت که قفلش کردی:

استارتر ۴ ساله علافه یه آدم متاهلی؟؟

عزت نفس نداری؟؟؟

میدونی داره بازیت میده؟؟؟

خودت شک نکردی؟؟

آدمی که اولش تو عقد بود ک باتو آشنا شد انقدی جسازت نراشت که عقدشو بهم بزنه بخاطرت، الانم که زیر یه سقفن عمراااا اگه بتونه طلاق بده زنشو...

تو به این آدم دل بستی؟؟؟به کسی که نتونسته متعهد بمونه؟؟ چطور میتونی اعتماد کنی بهش؟؟

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

درمورد تاپیک قبلت که قفلش کردی: استارتر ۴ ساله علافه یه آدم متاهلی؟؟ عزت نفس نداری؟؟؟ میدونی داره ...

داستان ما این چند سال بالا پایین زیاد داشت منم چند بار کات کردم با کسای دیگه رل زدم تا نامزدی هم رفتم دوباره برگشت الان کلا شرایط فرق کرده من دیگه سر کار هستم خونه مستقل زندگی میکنم کلا فکر کنی وابستگی زودگذر هست نبوده یا بگی یه چیز موقتی خیلی با هم نقطه اشتراک داریم خیلی زیاد شده ۶ ماه کلا با هم پیام هم نداده باشیم مثلاً تفکراتمون با هم رشد کرده الان دیگه هر دو کاملاً بروز فکر میکنیم درگیر تعصبات نیستیم 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

داستان ما این چند سال بالا پایین زیاد داشت منم چند بار کات کردم با کسای دیگه رل زدم تا نامزدی هم رفت ...

متعهد بودن به زندکیِ خودش یعنی تعصبات؟؟

اون اگه تو رو میخواست که طلاق میداد زنشو

هرچی بگه بهونه س.... فقط تو نمیخوای قبول کنی اینو

فایده ای نداره ۰ون پسره عرضه ابراز علاقه نداره و میترسه قدمی برنمیداره من اگه یک صدم عاشق بشم بیاد قایم موشک بازی کنه پنهونی ادا و اطوار بیاد و هزار تا غلط پشتش بکنه یعنی نمیخواد بیاد جلو و فقط احساسشو داره کم کم از چشمم میوفته دیگه علاقم بهش از بین میره تنها چیزی که میمونه واسم رنجشه

داستان ما این چند سال بالا پایین زیاد داشت منم چند بار کات کردم با کسای دیگه رل زدم تا نامزدی هم رفت ...

زندگیت رو تلف نکن ۴ سال از عمرت منتظر مردی بودی که زن و خانواده داره اگر میخواست طلاقش بده یه روزه میرفت دادخواست طلاق میداد و مهریش رو قسطی میکردن سالی یه سکه. اون آقا فقط کنار تو بهش خوش میگذره و بهش آرامش میدی از خودت مایه میزاری و یه مرد آروم و ریلکس رو به خانم تحویل میدی فقط از تو انرژی میگیره و خرج خانمش میکنه من نمیگم خانمش رو دوست داره اتفاقا فقط نمیخواد آبروش جلو فامیلاش و همسایه هاش بره. کاملا درکت میکنم که عاشقش شدی و دست خودت نیست ولی اینجوری فقط تویی که میسوزی آخرشم میره به خانمش میگه این دختره منو گول زد. ولت میکنه و کلی حرف بارت میکنه. باور کن این جور مردا خانمشون رو فقط برای اداره خونه زندگیشون نگه داشتن و دوست دختر رو برای خوش گذرونی اصلا هیچ کدوم رو نمیخوان. تو هم نباشی یه دختره دیگه رو جایگزین میکنه و از اون آرامش رو میگیره مواظب باش هر قدر اون برات خرج کرد تو هم براش خرج کن نه بیشتر. بازم میگم کاملا درکت میکنم