2777
2789

هنوز وقت داري به ارزوهات برسي و كيفيت زندگيتو بهتر كني 

شايد بايد بهتر بر

اين يه نمونه از تغييراتيه كه بچه ها تو پايش فروردين و ارديبهشت گفتن:

سلام دوستای گلم😍
خدارو هزااااار بار شکر میکنم که با شماها اشنا شدم. از روزی که اومدم تو گروه خیلی خیلی انرژی مثبت دریافت کردم.از لحاظ مذهبی قبلا شاید فقط یه نمازی میخوندم و سریع سجادمو جمع میکردم اما الان هر روز بعد هر نماز دعای عهد و واقعه و زیارت عاشورا و...میخونم. تسبیح که قبلا یاد ندارم کی دستم گرفتم الان جز وسایل شخصیم شده و همیشه همراهمه.قبلا شبا مشکل بیخوابی داشتم ولی الان هر شب درحالی که تسبیح تو دستمه و صلوات میفرستم خوابم میبره😊
نماز صبح قبلا بیدار نمیشدم و میگفتم نمیتونم چون دیر میخابم ولی الان تا حالا خدارو صد هزار بار شکر هر روز میخونم😊
از لحاظ اخلاقی خیلی اروم تر شدم در ارتباط با همسر و دخترم و محیط کار
از لحاظ نظافت و تمیزی خونه خیـــــــــــلی خوب شدم. قبلا گاهی از سر کار که میومدم غصم میفتاد که باز میخام وارد خونه ی شلوغ بشم ولی الان با برنامه ی روزانه که مینویسم به همه ی کارام میرسم و از تمیزی خونم لذت میبرم 😊
خدارو صد هزار بار شکر بابت این توفیق
وممنونم از عزیزی که باعث و بانی اینهمه اتفاق خوب و مثبت تو زندگیم شده 🌹🌹🌹
انگیزه#

لینک گروه نظن وبرنامه ريزي (دوره اعتماد به نفس هم شروع شده):
https://t.me/joinchat/B26oMk2xNdGlKc3p4uA-Ig

ارزوداشتم شوهرم پشتم باشه امانرسیدم ب ارزوم شوهرم همیشه زیرپاموخالی میکنه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارزو داشتم مهندسی کامپیوتر تهران بخونم . قبولم شدم یه ترمم خوندم ولی ازدواج اجباریم همه چیو بهم زد . بعدها باز ادامه تحصیل دادم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ارزوداشتم شوهرم پشتم باشه امانرسیدم ب ارزوم شوهرم همیشه زیرپاموخالی میکنه

تو اين گروه همه خانما مشكلات دارن

ولي قراره كاري به دور و برم نداشته باشيمو خودمونو تغيير بديم تا جايي كه بشه و بتونيم 

شازده كرچولو پرسيد اوضاع كي بهتر ميشه

روبا گفت از وقتي بفهمي همه چيز به خودت بستگي داره 

یه شوهر خوشگل کاری بود حالا یه شوهر بی ریخت بیکار گیرم اومدح

عین من همیشه آرزوم یه مهندس و خوشتیپ و همه چیز دار بود کلاا برعکس شد کلاااااا هااا 

البته آرزوم این نبود 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم 

آرزوی اولم برآورده کردن آرزوهای مادرم بود که نشد که نشد.الان فقط تنها آروزم اینه که خودم و مادرم بریم پیش خدا همین.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

الان آرزوم اینه یه بار که رفتم دکتر بگه خانوم ساک حاملگی دیده شده 

خسته شدم از بس گفتن تخمک دیده نمیشه فولی نداری و از این چیزاااا ااااااااه 

شد پنج سال و من هنوز عاجزانه منتظرم که مادر بشم