2821
2789
 اول سبزی نریزم میترسم له بشه حبوباتم 

ن سبزی و عدس باهم بریز اول.نخود و لوبیاو پیازو سیر بریز.بعد ک پخت سبزی و عدس.بعدشم رشته.ب همین راحتی سخت نگیر زیرش کم کن بزار قشنگ لعاب بندازه هیچ احتیاجی ب ارد و ایناهم نیس چون مزه خامی میده

الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا آب یه طرف دون یه طرف نمیپسندن

اصل آش اینه.حالا سلیقه ها و ذائقه ها متفاوته

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

حبوبات رو غیر عدس بپز.پیاز داغ و سیرداغ اماده کن.اب رو بذار جوش بیاد اونوقت سبزی و پیاز داغ و سیر داغ وعدس اضافه کن تا یه ساعت بپزه بعد حبوبات پخته رو بریز و بعد یه ربع رشته بزن.رمز اش رشته خوب سیرداغ و پیاز داغ فراوان و سبزی زیاد هست.راستی زردچوبه و فلفل هم به پباز داغ بزن.نمک نزن چون ممکنه رشته شور باشه.نمک در درانتها

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....
اخه گوگل میگه اول لوبیا و اینا رو بریزید بعد سبزی رو میترسم لوبیاش و نخود و عدسش له بشه

اصلا له نمیشه من همیشه همینجور درست میکنم فقط باید تفت بدی حبوباتو با پیاز تا وا نره

😒