2777
2789
  چرا اینطور حرف میزنید؟ شما ادبتون رو مدیون کی هستید؟ دشمنم نیستن خیلی از فامیلامون معلم ...

دقیقا من خودم دوتابرادرام وخواهرم معلمه که خیلی هم دوستشون دارم خداراشکروضعشون خوبه حالادرحدلاکچری نیست اماخداراشکرهمه چیزدارن وچون تعطیلات زیاددارن ماشاءالله خوب مسافرت وتفریح دارن انسان مگه اززندگی چی میخواد؟

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

خلاصه اش اینکه باتوجه به تعطیلی ها و ساعت کاری حقوقشون مناسبه سختی کار هم واسه همه هست کارگر میشینه خونه بهش پول میدن؟ نه کار میکنه.. اگه حرفی زدم بدتون اومد معذرت میخوام من نظرم اینه انقد تند برخورد نکنید معلم های صبور و مهربان  

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا من درک نمیکنم هدفتون از مقایسه کردن معلمی با کارگری چیه چرا شما کارگری رو با کسی که دکتره مقایسه میکنین در صورتی که معلم بودن از دکتر بودن خیلی بالاتره چرا یه معلمی که باید تمام فکرش رو درست تربیت کردن بچه های شما باشه و خیالش از حقوقش راحت باشه چرا بایدبره دنبال شغل دوم و به خاطر مشکل مالی پرخاشگر باشه شما حتی به تربیت بچتون که نصف عمرش تو مدرسس ارزش قائل نیستین 

خب معلماهم از ۷صبح میرن تا۲_۳ بعدازظهر فک نمیکنم تایم کمی باشه

هفته ای بیست و چهار ساعت که اگرتقسیم کنی درطول هفته میشه روزی چهار ساعت من خودم توی یه خانواده معلم بزرگ شدم نمیگم حقوقشون خوبه اما میگم حقوق معلمهای رسمی برای کارنیمه وقت که تا جایی که من خبر دارم دیگه زیر سه تومن نیست ازحقوقی که اداره کار برای بیمه شدگان تأمین اجتماعی برای روزی هشت ساعت کار یک میلیون و هشتصد بیشتر و بهتره وبیمه تأمین اجتماعی اسمشون کارگره خیلیهاشون در رشته های مهندسی تحصیلات عالیه دارندوبعد ازیه معلم که با تحصیلات علوم تربیتی مثلا معلم پرورشیه یا مثلا معلم دینیه میشینه پشت میز میگه فلانی از روکتاب بخون  کمتره اونقدر که درمورد حقوق معلمها اعتراض میشه درمورد حقوق کارگر که واقعا به نسبت کاری که میکنند کمه وقشر مظلوم تریند اعتراض نمیشه

واقعا من درک نمیکنم هدفتون از مقایسه کردن معلمی با کارگری چیه چرا شما کارگری رو با کسی که دکتره مقای ...

معلمی مقدسه درست ودرسته که پزشکان در ایران خدایی میکنن درست اماخدایی خیلی ازاین کارگرهاهم که میگیدتحصیلت عالیه دارن یکیش همسرمن درسال۷۴که خیلی کم کسی میتونست وارددانشگاه بشه ازدانشگاه دولتی مهندسی کشاورزی گرفت من نمیدونم شماکجاییدشایدتهران،امادرشهرستانهامعلمی خوبه حالا هرشغلی خستگی های خودش روداره شمامیگیدبابچه هاسروکله زدن خوب اون کارگربیچاره مثل شوهرمن باکارفاوچندین نفربایداز۸صبح تا۸شب یکی بدوکنه برای ماهی۸۰۰بدون بیمه بدون مزایاووووبازنشستگی هم نداره همین الان خداشاهده رفتم۴۲۳هزارتومن بیمه برای فقط یک ماه خردادواریزکردم 

هفته ای بیست و چهار ساعت که اگرتقسیم کنی درطول هفته میشه روزی چهار ساعت من خودم توی یه خانواده معلم ...

آره قطعا حقوق معلما از کارگرا بهتره به نسبت ساعت کاری ولی چرا کارگرا اعتراض نمیکنن چون به محض اعتراض از کارخونه بیرونن.چون قراردادی هستن وگرنه اونا که اوضاعشون خیلی بدتره.معلما هم بیشتر به تبعیض اعتراض دارن نه چیز دیگه.حقوق مزایای اداره ی بوووق که هیچ کاری نمیکنن از حقوق معلمی که به قول شما ۴ ساعت میره ولی همش رو کار میکنه خیلی بیشتره و معلما به این تبعیض اعتراض دارن.وضمنا شاید معلمای دور و بر شما میرن پشت میز میشینن و یادگیری درس به بچه ها وحی میشه.ما که باید آموزش بدیم تا بچه ها یاد بگیرن.ضمنا من خودم به شخصه زیر ۳تومنه حقوقم.پس نگید همه بالای ۳ هستن.بدون اطلاعات لطفا حرف نزنید.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
واقعا من درک نمیکنم هدفتون از مقایسه کردن معلمی با کارگری چیه چرا شما کارگری رو با کسی که دکتره مقای ...

آخه دوست عزیز کارگر درسته اسمش کارگره ولی اکثرا تحصیل کرده اند بعد هم چون کارگره باید حقوقش کم باشه هرکس درهرجایگاهی شغلش برای جامعه مفیده اگرکارگرنباشه وچرخه تولید این کشور بخوابه اون دکتر یا اون معلم مایحتاجش روچطور باید تهیه کنه به نظرم مقایسه شما درست نیست چون همه ما معلمهایی داشتیم که خواسته یاناخواسته صدمات روحی ای بهمون وارد کردن که تا آخر عمر روی شخصیتمون اثر گذاشته پس معلم همونقدرکه سازنده است ممکنه مخرب باشه این مقایسه ها بخاطراین نیست که بگیم درآمد معلمها خوبه برای اینه که بگیم درآمد کارگرها به نسبت ساعات کار سختی کارواینکه جز سود رسوندن به جامعه کاردیگه ای نمی‌کنند وانقدر مظلومند خیلی کمه

معلمی مقدسه درست ودرسته که پزشکان در ایران خدایی میکنن درست اماخدایی خیلی ازاین کارگرهاهم که میگیدتح ...

به نظر من شوهرت که سال ۷۴ فارغ التحصیل شده میتونسته کار خوبی دست و پا کنه نه اینکه بره جایی که ۸۰۰ میدن و بدون بیمه و بازنشستگی.فامیل نزدیک خودم با دیپلم سال ۹۰ رفته تو یه کارخونه و الان پایه حقوقش ۲و۶۰۰ هست.به نظرم کم کاریه یه نفر رو با مقایسه با حقوق و مزایای معلمی نخوایید که جبرانش کنید.در حالی که من خودم همون اول گفتم حقوق معلمی خوبه.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
معلمی مقدسه درست ودرسته که پزشکان در ایران خدایی میکنن درست اماخدایی خیلی ازاین کارگرهاهم که میگیدتح ...

من حرفم اینه مقایسه کردن این دو شغل با هم درست نیست نمیگم که کارگر حقش همینقدره واقعا تو این شرایط اقتصادی زندگی حتی برا همون دکتر ها هم سخته ...مگه حقوق یه کارگر نباید 1/400 باشه؟ ؟

به نظر من شوهرت که سال ۷۴ فارغ التحصیل شده میتونسته کار خوبی دست و پا کنه نه اینکه بره جایی که ۸۰۰ م ...

والاشانس ماست ازسال۷۷که من زنش شدم خداشاهده اداره به اداره باهم میرفتیم هرروزهرسال ازمنابع طبیعی بگیرتامحیط زیست منابع طبیعی هرجامیرفتیم میگفتن استخدام نداریم بخصوص مهندسی کشاورزی یاسهمیه جلو استخدامش رومیگرفت این چندسال هم دیگه گفتن سنش برای استخدام بالاست بعدعزیزمن کارخونه کجابوداستان مابالاترین نرخ بیکاری رودارن بعدخیلی جاهاجتی همین کارخونه هاآشنامیخوادبیچاره هرروزهرروزمیرفتیم قطب صنعتی حالاهم دیگه بابالارفتن سنش فایده ندار۴۵سالش شده فکر میکنید دلش میخواد بره ۱۲ساعت یاحتی شده تا۱۵ساعت مونده برای۸۰۰کاراستات ماکارنیست بازهم خدابیامرزه شیوخ کشور کویت روکه پدرانمون رفتن کویت ویه ارثی ازخودشون برامون جاگذاشتن شاید برام بدبشه اماخدالعنت کنه اون کسانی که تامدیری رییس اداره ای دانشگاهی نماینده مجلس کاره ای میشوند

فک وفامیلشون رواستخدام میکنند وحق امثال شوهر من رو میخورندحقوقشون ازگوشت سگ حرام ترونجستره
من حرفم اینه مقایسه کردن این دو شغل با هم درست نیست نمیگم که کارگر حقش همینقدره واقعا تو این شرایط ا ...

عزیزم وقتی کارفرما نخوادبده حالاشمابگو۵میلیون وقتی میگه نمیدن نمیده خیلی هابادکترهاومشاغل دیگه مقایسه میکنن خوب من بامعلما

والاشانس ماست ازسال۷۷که من زنش شدم خداشاهده اداره به اداره باهم میرفتیم هرروزهرسال ازمنابع طبیعی بگی ...

بله عزیزم حرف شما هم درسته.چی بگم والا.شرایط الان واسه همه سخته.همون حقوق بگیرای نجومی هم الان مثل قبل از زندگیشون راضی نیستن.والا حداقل قبلا وضعیت کار بهتر بود الان که خیلی داغونه.ولی بازم خواست خداس.من خودم بدون سهمیه تو آزمون استخدامی قبول شدم.انشاا... خدا به شما هم کمک کنه دوستم.

آره قطعا حقوق معلما از کارگرا بهتره به نسبت ساعت کاری ولی چرا کارگرا اعتراض نمیکنن چون به محض اعتراض ...

خوب معلم‌های رسمی جای پاشون به نسبت محکمه ومیتوننداعتراض کنند که حق هم هست اگر واقعا دغدغه شون مشکلات آموزشی و پولی شدن تحصیلات باشه که مغایر قانون اساسیه من  خودم توی خانواده معلم بزرگ شدم وبا روحیات معلمی و فرسایشی که داره کاملا آشنام اما یکبار معلم‌های رسمی به حقوقی که به نیروهای غیررسمی قراردادی یا آزاد وحق التدریس میدنداعتراض کردنداونایی که ازترس ازدست دادن همین شغل بخور و نمیر ناچارا سکوت میکنند حالا شما میگی اونی که با مهندسی برق مثلا توفلان کارخونه تونسته کاربگیره واین قردادیه که جلوش گذاشتن  با این حقوق واگرامضا نکنه همین کار رو هم نداره چرا اعتراض نمیکنه احتمالا بخاطر اینه که بیست سال پیش اونی که معلمش بوده بهش یاد نداده برای گرفتن حق باید جنگید و تلاش کرد بهش یاد نداده که به  عنوان  یک انسان برای رفع تبعیض در جامعه  تلاش کنه معلمهای شجاعی که به فکر اصلاح جامعه ورفع تبعیض برای همه اقشارندواقعا کمند من می‌دونم سیستم آموزش وپرورش ما پراست از آدمهای که فقط به فکر منافع شخصیشونند با چاپلوسی وآدم فروشی معاون میشند مدیر میشند رده بالایی در اداره پیدا میکنند آدمهای دیگه روپله میکنند که بالا برند وخیلی جاها بچه های ما زیر دست همینها بزرگ میشنداگرسیستم آموزشی ما درست بود الان شما نباید می‌گفتید چرا بقیه اعتراض نمی‌کنند چون اعتراض کردن رودرمدرسه یاد گرفته بودند

خوب معلم‌های رسمی جای پاشون به نسبت محکمه ومیتوننداعتراض کنند که حق هم هست اگر واقعا دغدغه شون مشکلا ...

یادشون دادن عزیزم.یکیش داستان دکتر حسابی سر کلاس با دانشجوهاش هست.سرچ کن میبینی.ولی تو جامعه ما به محص اعتراض میری ناکجا آباد.نگذار واضح تر بگم عزیزم.

عزیزم وقتی کارفرما نخوادبده حالاشمابگو۵میلیون وقتی میگه نمیدن نمیده خیلی هابادکترهاومشاغل دیگه مقایس ...

امیدوارم وضعیت کار همسرتون بهتر بشه واقعا شرایط سختیه براتون بهترینارو آرزو میکنم❤