2777
2789
عنوان

بیاید بگید جای من باشید با این جاری چکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 92 پست
جاری منم دقیقا مثل جاری شما حسود بود یعنی با هر بارداری من اون ماه بعدش حامله میشد من دوتا اوردم اون ...

ای ولللل آفرین خوب حالشو گرفتی

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

كلا جاري جماعت حسوده حالا واسه تو علني نميگه 

جاريه من شهرستانه من تهرانم

جاريم تو خونه دويست متري ك پدرشوهرم واسش ساخته زندگي ميكنه من تو خونه پنجاه و پنج متريه سازماني

ما خيلي مسافرت ميريم سالي چار پنج بار ميريم حداقل چون همسرم از طرف اداره هتل ميگيره سفرامون خرج آنچناني هم نداره و اينكه جفتمون عاشق سفريم،بعد رفته ب مادرشوهرم گفته ما زندگي نميكنيم ك سميرا زندگي ميكنه هرروز ميره مسافرت و خوش ميگذرونه ما اسير شديم مادرشوهرمم بهش گفته مگه اون ب زندگيه تو نگاه ميكني ك تو چشمت ب زندگيه اونه،اونم اگه ميخواست ب زندگيه تو نگاه كنه بايد پاشو ميكرد تو يه كفش ك واسم خونه بزرگ بگيرين

همسر من واسه من طلا بخره ميره ب مادرشوهرم ميگه ك چرا شوهر اون واسش نميخره در صورتي ك من واقعا تو زندگي با همسرم راه اومدم و همه طلاهامو فروختم ك همسرم بتونه سرمايه گذاري كنه حالا اگه يه تيكه طلا بخره اين خار ميشه تو چشم جاريم

اين چه حرف است كه در عالم بالاست بهشت؟ هركجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جاری دارم خونه ی کسی هر وسیله ای ببینه یا تن کسی هر لباسی ببینه تا بدست آوردن اون روزگار برادر شوهرم سیاهه...جهیزیش در حد قالی و چند تا دونه ظرف و قابلمه بوده برادر شوهرم بقیش رو واسش تکمیل کرده...حالا قدش نیم وجبه ولی بیا شانسش رو ببین...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕

جاری من بچه اش لباس نداره ولی باید هر کی هر چی مسخره بگیره من فرش خریده بود م بچه شو بزور میفرستاد خونم داشت از پوشک میگرفت ،میخوایم بریم مهمونی اول میاد آرایش منو می بینه بعد آرایش میکنه منم تا اینا نرن سوار ماشین شن خودمو نشون نمیدم😂

خودشناسی DNA plus

تازشم دارم ارشد میخونم.... دو دانشگاه دولتی....اونم تو تهران و روزانه....

خانم خودشو کشته کارشناسی تو پیام نور قبول شده.... من دلم نیومد حتی پول شبانه بدم... بخاطر همین یه سال دیر شروع کردم

😘خوشگلا یه صلوات برام می فرستید؟😘
خیلی خوشگل خودت خوشگلتری    

مرسی گلم😍😍😍😍

کوچیک گذاشتم خودم پیدا نباشم.... اینجا چهار ماهه حامله م.....اتفاقا اونم سریع حامله شد.....البته بچش نموند😢😢😢😢

بخدا انقدر گریه کردم که نگو 

به سلامتی موفق باشی، حسود هرگز نیاد حالا خوبه اون پیام نور میتونه مال من که نمیدونم دانشگاه چی بوده این ازین پولی جدید بدون کنکورا  

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
به سلامتی موفق باشی، حسود هرگز نیاد حالا خوبه اون پیام نور میتونه مال من که نمیدونم دانشگاه چی بوده ...

خدا به اینا آرامش بده تا ما هم تو آرامش باشیم.....

بیچاره شوهرم جرات نمیکنه جلو جمع بگه برام چیزی خریده..... از فرداش دعوا شروع میشه..... مادر شوهرم که فقط حرص میخوره.... میگه از بس چشمتون کرده تو دردسر افتادید....

بخدا بعد عید یه روز خوش ندیدم یا بیمارستان با مریضی یا دعوا.... اونم سر چیزای الکی..... چند وقته خودمونو بدبخت نشون میدیم داریم یه نفس راحت می کشیم😂😂😂😂😂😂

بی تربیت .... ! چته ؟  باشه جاریت فک میکرد بچه ت پسره رفت حامله شا دید دختره پشیمون شد . ...

تو هنوز معنای بیتربیت را نفهمیدی بیتربیت تو هستی که بی هیچ دلبلی به من انگ ضد جنسیت بودن زدی تو کجای حرف من دیدی بگم پسر خوبه و دختر بد؟در ضمن این کلمه کاشتن هم دقیقا حرفیه که جاریم بعد از ای وی اف خودش زد  حالا تو لازم نبود کاسه داغتر از آش بشی کاش عنوان تاپیکم مینوشتم آدمای عقده ای که دنبال سوژه برای خودنمایی هستن وارد نشن در ضمن گزارش زدنت هم بی نتیجه بود چون واقعا دلیل منطقی نداشت برات متاسفم از این پس دو مجامع عمومی یکم سنجیده تر رفتار کن

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم